Zayn Malik: Ανατροπή στην υπόθεση παρενόχλησης της Gigi και της μητέρας της - Παραδέχτηκε την ενοχή του

29.10.2021
Zayn Malik: Ανατροπή στην υπόθεση παρενόχλησης της Gigi και της μητέρας της - Παραδέχτηκε την ενοχή του
Νέες πληροφορίες θέλουν τον νεαρό τραγουδιστή να έχει επιτεθεί λεκτικά στη σύντροφό του και τη μητέρα της, Yolanda Hadid, ενώ στη δεύτερη περίπτωση δεν σταμάτησε μόνο εκεί.

Ο χωρισμός της Gigi Hadid και του Zayn Malik είναι, χωρίς αμφιβολία, η είδηση της ημέρας ενώ όσο περνά η ώρα, οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται την κάνουν όλο και πιο "πιπεράτη", αλλά με την κακή έννοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ ο Zayn έχει κατηγορηθεί επίσημα με 4 αδικήματα παρενόχλησης, και παρά το ότι στα επίσημα έγγραφα φαίνεται ότι έχει παραδεχτεί την ενοχή του σε ένα, διαστικοί υπάλληλοι μεταφέρουν ότι, στην πραγματικότητα, δεν αρνήθηκε κανένα.

Ο χωρισμός και τι έγινε πραγματικά

Το διάσημο ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει εδώ και έναν μήνα όταν η Gigi πήρε τη 13 μηνών κόρη τους και έφυγε από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί. Πληφορίες που βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας θέλουν το πρόβλημα να έχει ξενικήσει πριν από έναν μήνα, όταν ο Zayn, στην ουσία, επιτέθηκε τόσο στη σύντροφό του όσο και στη μητέρα της.

Αρχικά ο τραγουδιστής διέψευσε τις κατηγορίες όμως τελικά τις παραδέχτηκε.

Gigi Hadid - Zayn Malik: Άσχημος χωρισμός με φήμες για χειροδικία με τη μητέρα της - Τι απαντούν και οι δύο

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ, το περιστατικό εξελίχτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο εξοχικό της οικογένειας Hadid στην Πενσυλβάνια. Η Gigi έλειπε στο Παρίσι για δουλειές και στο σπίτι βρισκόταν ο Zayn και ένας άνθρωπος της ασφάλειας ενώ κάποια στιγμή ήρθε και η Yolanda η έλευση της οποίας προκάλεσε για κάποιον λόγο την έκρηξη του Malik.

Ο τραγουδιστής φέρεται να έβρισε άσχημα τη μητέρα της συντρόφου του αποκαλώντας την "γ@@@@ένη ολλανδέζα πόρνη" και φωνάζοντάς της να μείνει μακριά από τη "γ@@@@ένη κόρη του" και πολλά πολλά άλλα "όμορφα".

Δεν έμεινε, όμως μόνο στα λόγια.

Η σωματική επίθεση

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο Zayn έσπρωξε τη Yolanda μέσα σε μια ντουλάπα όπου και την κράτησε για λίγο προκαλώντας της "ψυχολογικό αγχος και σωματικό πόνο". Αυτό το τελευταίο ο Malik το διαψεύδει, όμως στις κατηγορίες έρχεται και αυτή περί λεκτικής βίας προς την ίδια τη Gigi η οποία παρότι δεν ήταν παρούσα, τα "άκουσε" κανονικότατα από το τηλέφωνο.

Οι βρισιές που άκουσε, λέγεται, η Gigi γιατί δεν τον υπερασπίζεται έναντι της μητέρας της μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δεν λέγονται, ενώ αναφέρεται ότι επιτέθηκε και στον φύλακα που βρισκόταν εκεί για την ασφάλειά τους.

Η τιμωρία

Σύμφωνα με το TMZ o Zayn δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες περί περενόχλησης και δέχτηκε πρόστιμο υπό συγκεκριμένους όρους. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναστολή 90 ημερών για κάθε κατηγορία, δηλαδή 360 ημέρες στο σύνολο. Θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα διαχείρησης θυμού και ενδοοικογενειακής βίας και του έχει απαγορευτεί η όποια επαφή με τη Yolanda και τον φρουρό.

Αν και εφόσον κριθεί ότι έχει συμμορφωθεί μέσα σε αυτούς τους 6 μύηνες, τότε ο διακαστής ενδέχεται να διακόψει την αναστολή. Μέχρι τότε... εν αναμονή!

Η δύσκολη σχέση και η εγκυμοσύνη

Η Gigi και ο Zayn έγιναν ζευγάρι κάπου στο 2015 και η σχέση τους ήταν σε On/Off status μέχρι το 2019 που έδειξαν να έχουν πάρει τα πράγματα πιο σοβαρά. Τον Απρίλιο του 2020 ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη τους, Khai.

13 μήνες μετά, φαίνεται ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις.