Gisele Bündchen: Η απίστευτη ομοιότητα με την κορούλα της, Vivan Lake

06.10.2021
Gisele Bündchen: Η απίστευτη ομοιότητα με την κορούλα της, Vivan Lake
Πριν μερικές μέρες αναμετρήθηκαν δύο σπουδαίες ομάδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι New England Patriots και οι Tampa Bay Buccaneers. Μεταξύ των οπαδών των Buccaneers ήταν η σύζυγος του παίκτη τους, Tom Brady, η Gisele Bündchen και τα δύο παιδιά του ζευγαριού - ο 11χρονος γιος τους Benjamin Brady και η 8χρονη κόρη τους Vivan Lake Brady. Την ώρα μάλιστα του παιχνιδιού, το πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε μια selfie στο Instagram με τα δύο παιδιά της και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο η Vivian έμοιαζε με τη μαμά της!

H φωτογραφία που ανέβασε η Bündchen στο Instagram δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη. Η μητέρα των δύο παιδιών, η οποία είναι επίσης θετή μητέρα του 14χρονου Jack, του γιου του Brady με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan, τράβηξε μια πολύ χαρούμενη selfie που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Ο Benjamin έδειχνε ενθουσιασμένος που έβλεπε τον μπαμπά του να οδηγεί τους Buccaneers σε μια άλλη νίκη. Η Vivian χάρισε επίσης στην κάμερα ένα πλατύ χαμόγελο και από το χρώμα των μαλλιών της μέχρι σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου της, ήταν φτυστή η μαμά της.

Και οι τρεις τους ήταν ντυμένοι με τις φανέλες των Buccaneers και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν για τον μπαμπά Brady, για μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη για τους πρωταθλητές του Super Bowl. Οι Buccaneers κέρδισαν19-17 τους Patriots - την πρώην ομάδα του Brady. «Είμαστε έτοιμοι! Πάμε Bucks !! Πάμε μπαμπά!!! » έγραψε στη λεζάντα η Bündchen κάτω από τη selfie που μοιράστηκε στο Instagram. Ήταν σίγουρα μια απίστευτα διασκεδαστική στιγμή για την Bündchen και τα παιδιά της, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο για αυτή την οικογένεια που λατρεύει τόσο πολύ τα σπορ.

Η Bündchen έχει συνηθίσει να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram, ειδικά μάλιστα, οικογενειακά στιγμιότυπα την ημέρα κάποιων παιχνιδιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Vivian έμοιαζε περισσότερο από ποτέ με τη μαμά της.