"Ο Νίκος Κούρκουλος είχε παίξει ξύλο για εμένα" (βίντεο)

16.09.2021
"Ο Νίκος Κούρκουλος είχε παίξει ξύλο για εμένα" (βίντεο)
Η δήλωση διάσημης ηθοποιού για τον γοητευτικό άντρα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4’» της ΕΡΤ, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φιλίες της αλλά και για τον αγαπημένο της, Νίκο Κούρκουλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

"Δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο θέατρο, είχα δύο τρεις λατρεμένους σαν τα αδέλφια και τον πατέρα που δεν είχα. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς και κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε. Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια. Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό. Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Ήταν τα πάντα για μένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν το τέλειο παιδί", είπε η ηθοποιός.

Βέφα Αλεξιάδου: «Το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη έχει τελειώσει για μένα...»

Δες το απόσπασμα:

Σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε πει: "Δεν μου άρεσα στις ταινίες εμφανισιακά, είχα όμως το χαρακτήρα να με επιβάλλω. Το τσιφτετέλι που έπρεπε να χορέψω στο 'Είμαι γυναίκα του γλεντιού' μου φάνηκε εξωπραγματικό με τις αστικές καταβολές που είχα. Πήρα ένα μπουκάλι πορτοκαλάδα, έβαλα μέσα κονιάκ χύμα από το μπαρ και το κατέβασα. Έγινα ντίρλα έτσι βγήκε η σκηνή".