Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Νίκο Γκάλη: Ιστορική στιγμή

12.09.2021
Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Νίκο Γκάλη: Ιστορική στιγμή
«Είδα τη φωτιά στα μάτια του», γράφει ο Γιάννης! Ο απόλυτος αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ δύο "γιγάντων".

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία πρόσφατα χαρίζοντας στην ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς το Κύπελλο του NBA, ύστερα από 50 χρόνια, ο Νίκος Γκάλης του είχε αφιερώσει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση εκφράζοντας τον απέραντο θαυμασμό του.

«Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη», έγραφε μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που, στην ουσία, έκανε τους Έλληνες να αγαπήσουν -αν όχι, γνωρίσουν- το μπάσκετ, πριν από πολλά χρόνια, ενώ η αξία του έχει αναγνωριστεί παγκόσμια -και επίσημα ως μέλος του Basketball Hall of Fame πια!

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία - Το συγκινητικό του ξέσπασμα μετά τον συγκλονιστικό τελικό [video]

Χθες, οι δύο "μεγάλοι" του αθλήματος συναντήθηκαν και ήταν σειρά του "μικρού" να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τον έλληνα θρύλο.

«Είναι ο λόγος για τον οποίο πολύς κόσμος ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην Ελλάδα 🙏🏽🇬🇷🏆..!! Είδα τη φωτιά στα μάτια του... Τι νύχτα🔥 Nick the Greek x Greek Freak x Elevator x Theo», γράφει ο Γιάννης ενώ ποζάρει σε μια φωτογραφία με τον Γκάλη και στην άλλη οι δυο τους έχουν μαζί τους τον αδελφό του, Θανάση και τον άλλο μεγάλο έλληνα μπασκετμπολίστα, Θοδωρή Παπαλουκά.

Ιδού και η ανάρτηση του "Greek Freak" όπως την είδαμε στο timeline του.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 12:00