«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

10.09.2021
«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;
Στη μικρή οθόνη η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φαίνεται διχασμένη μεταξύ δύο ανδρών -ακόμη και αν δεν το έχει παραδεχτεί ακόμη ούτε στον ίδιο της τον εαυτό- στην προσωπική της ζωή, όμως, έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο «Σασμός» ήρθε φέτος στην τηλεόραση του ALPHA και προκάλεσε... σεισμό, καθώς έχει δείξει από την αρχή τη δυναμική του στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τις πολλές ιστορίες που παρακολουθούμε να εξελίσσονται από την πρώτη μέρα στη σειρά είναι αυτή της Βασιλικής την οποία ενσαρκώνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Δεν είναι ευτυχισμένη στη ζωή της η Βασιλική καθώς το "στεφάνι" της, ο Στεφανής (Τάσος Νούσιας) [φωτό κάτω] της φέρεται απότομα, την πληγώνει και δεν τη λογαριάζει καθόλου, για να μην αναφέρουμε τα περί απιστίας του.

Εκεί κοντά, όμως, βρίσκεται ο Μαθιός, ξάδελφος του Στεφανή, ο οποίος είναι ξεκάθαρα ερωτευμένος με τη Βασιλική και τη φροντίζει από απόσταση, χωρίς να έχει μιλήσει (ακόμη) ανοιχτά για τα συναισθήματά του. Ο Δημήτρης Λάλος [φωτό κάτω] είναι ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει και το #teammathios κερδίζει ολοένα και περισσότερους "οπαδούς"

Στην προσωπική της ζωή όμως η Μαριλία Λαμπροπούλου είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με τον, επίσης ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη, τον οποίο βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του σκληρού δικηγόρου των Σεβαστών.

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega "Ίχνη" και ερωτεύτηκαν σφόδρα, όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξη ο ίδιος ο ηθοποιός.

«Έχουμε την οικογένεια αυτή με τις δυο κόρες και δεν δίνουμε δικαιώματα για παραπάνω. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Απεναντίας όμως δουλεύουμε πολλές φορές μαζί. Τώρα στην Κληρονομιά που σκηνοθετώ εγώ στο Από Μηχανής Θέατρο παίζει η Μαριλίτα. Σε άλλες δουλειές έχει σκηνοθετήσει η Μαριλίτα και παίζω εγώ», είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι γνωρίσαμε ευρέως τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου το 2004 μέσα από τη σειρά "Εραστής Δυτικών Προαστίων" στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη