5 διάσημες γυναίκες που δοκίμασαν την εμπειρία της απόλυσης στα πρώτα βήματα της καριέρας τους

12.09.2021
5 διάσημες γυναίκες που δοκίμασαν την εμπειρία της απόλυσης στα πρώτα βήματα της καριέρας τους
Το 78% των ηγετικών στελεχών που έφτασαν στη θέση του CEO εταιρείας, είχαν τουλάχιστον ένα σημαντικό αρνητικό γεγονός στην καριέρα τους. Το να μην τα παρατάς ποτέ είναι ένας κρίσιμος κανόνας. Η απόλυση μπορεί να γίνει μια νέα και καλύτερη σελίδα στη ζωή σου και ορισμένες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος το έχουν αποδείξει με το δικό τους παράδειγμα.

Madonna

Πριν η Μadonna γίνει θρυλική τραγουδίστρια δούλευε στο Dunkin ’Donuts. Έμεινε μόνο για περίπου μια εβδομάδα σε αυτή τη δουλειά και κάποτε ομολόγησε ότι οι άνθρωποι εκεί ήταν «εκνευρισμένοι» επειδή δεν έπαιρνε τη δουλειά της στα σοβαρά: «Έπαιζα με το μηχάνημα που έβγαζε μαρμελάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ellen DeGeneres

Κάποτε, η Ellen έδωσε μια ομιλία για τα πολιτικά δικαιώματα και είπε ότι κάποτε απολύθηκε λόγω των προτιμήσεών της στην προσωπική της ζωή: «Απολύθηκα επειδή ήμουν ομοφυλόφιλη και ξέρω πώς είναι. Έχασα τα πάντα, αλλά κοίτα με τώρα». Τώρα μπορεί να έχει κέρδη 7 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο και να κάνει τον κόσμο της καλύτερο.

Anna Wintour

Όταν κοιτάμε αυτήν τη γυναίκα, δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς κάποιος θα μπορούσε να την απολύσει στο παρελθόν. Σε συνέντευξή της, η Wintour επιβεβαίωσε ότι απολύθηκε όταν ήταν στυλίστρια: «Eννοείται απολύθηκα. Μου είπαν ότι δεν θα καταλάβω ποτέ την αμερικανική αγορά. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να απολυθούν. Έτσι χτίζονται χαρακτήρες». Τώρα η Anna Wintour είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στην παγκόσμια μόδα.

Oprah Winfrey

Το 1976, η Οprah μετακόμισε στη Βαλτιμόρη και άρχισε να εργάζεται ως anchorwoman (κεντρική παρουσιάστρια). Αλλά κάτι πήγε στραβά και απολύθηκε: «Κάθε φορά που υποβιβάζεσαι είναι μια ευκαιρία για κάτι άλλο. Δεν ήμουν καλή τηλεοπτική ρεπόρτερ. Ήμουν πολύ συναισθηματική».

Εκείνη την εποχή, κέρδιζε 22.000 δολάρια ετησίως, αλλά μέχρι το 2008, το ετήσιο εισόδημά της είχε αυξηθεί στα 275 εκατομμύρια δολάρια.

Lady Gaga

Η Lady Gaga απολύθηκε από την πρώτη της δισκογραφική εταιρεία επειδή δεν ήθελε να περιμένει άλλους 6 μήνες για να δημιουργήσει το πρώτο της άλμπουμ. Και ήταν οι πιο σκοτεινές μέρες της ζωής της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια λέει ότι το να μην τα παρατάς είναι πολύ σημαντικό στον τομέα της ψυχαγωγίας.