Ο Keanu Reeves έγινε 57 ετών - Με την ευκαιρία θυμόμαστε μια απίθανη ατάκα του για τον θάνατο [video]

03.09.2021
Ο Keanu Reeves έγινε 57 ετών - Με την ευκαιρία θυμόμαστε μια απίθανη ατάκα του για τον θάνατο [video]
"Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε Keanu Reeves;" τον είχαν ρωτήσει παλιότερα. Και εκείνος απάντησε!

Γενέθλια είχε χθες (2/9/2021) ο Keanu Reeves και με την αφορμή γυρίζουμε τον χρόνο λίγα χρόνια πίσω, όταν στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του "John Wick 3", ο Keany Reeves είχε εμφανιστεί στη εκπομπή "The Late Show with Stephen Colbert" όπου μίλησε φυσικά για την ταινία αλλά και για πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι δυο τους μίλησαν πολύ για τον ρόλο του και τη συμπρωταγωνίστριά του, Halle Berry, όμως, κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής του έκανε μια άλλη, καίρια ερώτηση.

"Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε Keanu Reeves;"

"Ξέρω ότι θα λείψουμε σε εκείνους που μας αγαπούν", απάντησε ο Keanu αφήνοντας άφωνους παρουσιαστή και κοινό για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να ξεσπάσουν σε φωνές και χειροκροτήματα...

Τόσο απλά... Ιδού:

Ο Keanu Reeves είναι ένας από τους διάσημους πρωταγωνιστές του Hollywood που μεγαλώνοντας έχει επιδείξει ένα διαφορετικό προφίλ από αυτό που είχε ο πολύς κόσμος για εκείνον. Ένα προφίλ που έχει γίνει δεκτο με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Εκτός της γενικότερα χαμηλών τόνων στάση ζωής του, ο Keanu είχε κερδίσει τα "εύσημα" όταν κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας "John Wick 3" εντοπίστηκε τι έκανε όταν θαυμάστριές (διάσημες και μη) του ζητούσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ο Keanu λοιπόν, δεχόταν με χαρά να ποζάρει για selfie με όσες του το ζητούσαν, φρόντιζε όμως να μην τις αγγίζει σε κανένα σημείο του σώματός τους -για ευνόητους λόγους. Πάτησε στον σύνδεσμο και θυμήσου ακριβώς τα περιστατικά.

Ως προς τα προσωπικά του, ο 57χρονος πια Keanu φαίνεται ότι έχει βρει το λιμάνι του στο πρόσωπο της Alexandra Grant με την οποία έχουν κάνει και δημόσιες κοινές εμφανίσεις.