Kim Kardashian - Kanye West: Είναι ξανά μαζί ή απλώς είναι διαφημιστικό κόλπο;

31.08.2021
Kim Kardashian - Kanye West: Είναι ξανά μαζί ή απλώς είναι διαφημιστικό κόλπο;
Αν έχεις μπερδευτεί με το θέμα του διαζυγίου της Kim Kardashian και του Kanye West, σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Ο Κayne και η Kim έκαναν τους θαυμαστές τους την περασμένη εβδομάδα να πιστέψουν ότι προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους, όταν στο Σικάγο την περασμένη Πέμπτη διοργάνωσαν μια ψεύτικη γαμήλια τελετή στο Solider Field, στο πάρτι για το νέο δίσκο του Kanye, Donda. Αυτό άραγε να σήμαινε ότι η Kim και ο Kanye ανανέωσαν συμβολικά τους όρκους τους ή ακύρωσαν το διαζύγιό τους;

Η αλήθεια είναι ότι ο Κanye τροφοδότησε τις φήμες συμφιλίωσης (ή προσπάθησε τουλάχιστον), λέγοντας σε μερικούς φίλους του ότι ο ίδιος και η Kim είναι, ξανά μαζί. Σύμφωνα με πηγή του Page Six, ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Kanye αντιμετωπίστηκαν με σχεδόν καθολικό σκεπτικισμό.

«Ο Κanye έλεγε σε άλλους ράπερ ότι αυτός και η Kim είναι ξανά μαζί, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε μια πηγή. «Η πραγματική ιστορία είναι ότι ο Kanye θέλει να ξεπεράσει τον Drake σε πωλήσεις δίσκων και πραγματοποιεί ένα μεγάλο σόου για να τραβήξει όλη την προσοχή των μέσων ενημέρωσης».

Σύμφωνα με κάποιους μουσικούς, αυτή η κίνηση για να ξεπεράσει τον Drake είναι αυτό που ενέπνευσε αρχικά την ψεύτικη γαμήλια τελετή. Πηγές είπαν ότι ήταν ένα μεγάλο κομμάτι «performance art» που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον Drake στα charts πωλήσεων.

Όσο για την Kim, το κίνητρό της για τη συμμετοχή της στο κόλπο ήταν πολύ απλό: να υποστηρίξει τον πατέρα των παιδιών της.

«Δεν μιλούσαν για μήνες από τότε που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αλλά άρχισαν να μιλούν ξανά νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι για χάρη των παιδιών τους», είπε η πηγή στο Page Six. «Η Kim είναι ένα ωραίο άτομο καθώς ενώ εκείνη και ο Kanye δεν είναι ξανά μαζί είναι χαρούμενη που τον υποστηρίζει στη δουλειά του και στην τέχνη του και θέλει να έχει μια καλή σχέση μαζί του για χάρη των παιδιών τους».