Chrissy Teigen: Ανέβασε βίντεο με τις ουλές στο στήθος της. «Έκανα δύο ανορθώσεις μέχρι τα 35 μου!»

02.08.2021
Chrissy Teigen: Ανέβασε βίντεο με τις ουλές στο στήθος της. «Έκανα δύο ανορθώσεις μέχρι τα 35 μου!»
Η Chrissy Teigen ήταν αρκετά ήσυχη στα social media τον τελευταίο καιρό, μέχρι που πριν από λίγες μέρες, ανέβασε σε story στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τις ουλές στο στήθος της.

Στο βίντεο, η Teigen δείχνει το κάτω μέρος του στήθους της, το οποίο έχει αχνές κάθετες ουλές. «Χάρη στο φίλο @garthfishermd lol», έγραψε από πάνω. Η Teigen αναστενάζει στο βίντεο και στη συνέχεια λέει, «Δύο ανoρθώσεις ... στα 35». (Η Teigen δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται να μιλάει για δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανόρθωσης στήθους).

Το μοντέλο είχε ανακοινώσει μέσω του Instagram τον Μάιο του 2020 ότι αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους. «Βγάζω τα στήθη μου!» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που πόζαρε topless. «Ήταν όμορφα για μένα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά το έχω ξεπεράσει. Θα ήθελα να μπορώ να κλείσω ένα φόρεμα στο μέγεθός μου, να αγγίζει την κοιλιά μου με άνεση».

Η Teigen είπε ότι η χειρουργική επέμβαση δεν ήταν «μεγάλη υπόθεση», προσθέτοντας: «Μην ανησυχείτε για μένα! Όλα καλά. Θα έχω ακόμα βυζιά, θα είναι απλά καθαρό λίπος. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι όπως ήταν παλιά. Μια θαυματουργή σακούλα λίπους».

Αργότερα, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στο Twitter από ζωγραφιές της κόρης της Luna για το χειρουργείο της, συμπεριλαμβανομένης μιας που έλεγε: «Αντίο boobies». «Η χειρουργική επέμβαση πήγε τέλεια! Τα σημειώματα με τα οποία ξύπνησα είναι το απόλυτο καλύτερο μέρος», έγραψε στη λεζάντα η Teigen.

Η Teigen είχε πει στο αγγλικό Glamour ότι είχε φτιάξει το στήθος της όταν ήταν 20 ετών. «Το έκανα περισσότερο για τα μαγιό», είπε. «Σκέφτηκα, αν πρόκειται να ποζάρω, ξαπλωμένη ανάσκελα, θέλω να είναι ωραία! Αλλά μετά κάνεις μωρά και γεμίζουν γάλα και ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω βάψει».

Η Teigen είπε ότι, για την αύξηση του στήθους, «τα κράτησα στο ίδιο μέγεθος», προσθέτοντας, «μόλις τα γέμισα, οπότε είναι πιο στρογγυλά και πιο σφιχτά».

«Θέλω να τα βγάλω τώρα έξω», συνέχιζε. «Αν μπορούσα να κάνω ένα πράγμα, θα ήταν να κάνω ανόρθωση. Νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα αντικαθιστάς [εμφυτεύματα] κάθε 10 χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά σκέφτεσαι τους κινδύνους της επέμβασης και νομίζω ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, σε ένα χειρουργείο στήθους».