Kate Hudson: Ο δεύτερος γιος της έχει γενέθλια και εκείνη αποκαλύπτει τη νέα, απίστευτη ασχολία του

09.07.2021
Kate Hudson: Ο δεύτερος γιος της έχει γενέθλια και εκείνη αποκαλύπτει τη νέα, απίστευτη ασχολία του
Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Bingham αποκάλυψε τη σχέση του 10χρονου νεαρού με το... Χρηματιστήριο!

H Kate Hudson έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές σχέσεις της: τον Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson, τον Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και τη Rani, καρπό του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της, Danny Fujikawa.

Χθες, ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια της Hudson καθώς ο δεύτερος γιος της συμπλήρωσε τα 10 χρόνια ζωής και εκείνη του αφιέρωσε μια γλυκύτατη ανάρτηση:

"Μπήκαμε στους διψήφιους αριθμούς. 10 χρόνια πέρασαν και να που μπαίνουμε στην πρώτη μέρα των 11. Μπορείτε να πιστέψετε ότι πέρασε μια γεμάτη δεκατία, γιατί εγώ δεν μπορώ. Ο Bing μεγαλώνει και γίνεται ένας απίστευτος νέος άντρας. Πέρσι έγραψα πολλά για τον χαρακτήρα του και όλα ισχύουν ακόμη τώρα που ωριμάζει περισσότερο. Είναι θερμός, τρυφερός, ευαίσθητος, αφοσιωμένος, περίεργος! Και λίστα δεν σταματά. Από τα τελευταία του γενέθλια, ανέπτυξε ένα μεγάλο ενδιαφέρόν για να παίζει στο χρηματιστήριο... ναι, καλά με ακούσατε. Μαζεύει χρήματα από παντού, αγοράζει μετοχές και τις ελέγχει καθημερινά, ενώ για τα γενέθλιά του αυτό ζήτησε, μετοχές. Από όλα τα πράγματα που ονειρεύτηκα για τα παιδιά μου, το να παίζει κάποιο στο χρηματιστήριο στα 10 δεν ήταν στη λίστα, αλλά θα το συμπεριλάβω. Σε Αυτή τη φάση ξέρω ότ θα χειρίζεται τις δικές μου μετοχές μέχρι τα 12. Πάνω απ' όλα, ζει τη ζωή του και απολαμβάνει εμπειρίες στο μέγιστο. Κάνει πίσω τους φόβους του και κάνει το καλύτερο που μπορεί. Το μεσαίο μου αγόρι, τον αγαπώ τόσο πολύ", γράφει η Kate και μας ξαφνιάζει!