Irina Shayk - Bradley Cooper: Η κόρη τους είναι μια κούκλα και η τελευταία της εμφάνιση επική [photos]

19.06.2021
Irina Shayk - Bradley Cooper: Η κόρη τους είναι μια κούκλα και η τελευταία της εμφάνιση επική [photos]
Η τεσσάρων ετών δεσποινίς κάνει βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον διάσημο μπαμπά της και "κλέβει" την παράσταση.

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους το 2019, ύσετρα από τέσσερα χρόνια σχέσης και ένα παιδί. Η κόρη τους, Lea De Seine, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017 και από την πρώτη φορά που την είδαμε, ήταν σαφές ότι επρόκειτο για ένα "αγγελούδι".

Η ξανθιά κουκλίτσα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στους γονείς της, οι οποίοι δείχνουν να έχουν άριστες σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες θέλουν την 35χρονη ρωσίδα καλλονή να είναι ζευγάρι με τον Kanye West, ο οποίος πρόσφατα χώρισε οριστικά από την σύζυγό του, Kim Kardashian. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους "τσάκωσε" στο Παρίσι όπου βρέθηκαν με παρέα για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ράπερ.

Λίγες, μόλις, μέρες ύστερα από αυτό το ταξίδι, η Irina είχε μια οικογενειακή έξοδο με τον πρώην σύντροφό της και την κόρη τους, στη Νέα Υόρκη. Ο φωτογραφικός φακός, ήταν, φυσικά, ξανά εκεί και κατέγραψε και την τρισχαριτωμένη μικρούλα η οποία παρέδωσε μαθήματα στυλ και χρηστικότητας μαζί.

Ροζ, κουφετί το φορεματάκι της, ροζ και τα παπουτσάκια της. Κίτρινα τα σοσονάκια της, κίτρινη και η μάσκα της που ήταν κρεμασμένη στον λαιμό για παν ενδεχόμενο. Αν δεν είναι αυτή "επική εμφάνιση" τι είναι;

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk υπήρξαν ζευγάρι από το 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2019 που χώρισαν ενώ η κόρη τους γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017. Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, το διάσημο ζεύγος υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλό στις δημόσιες τοποθετήσεις περί αυτής και τώρα πια, φαίνεται ότι έχουν ισορροπήσει εξαιρετικά τη ζωή τους μετά το χωρισμό. Σε ότι αφορά την κόρη τους, τουλάχιστον.