Σάββας Πούμπουρας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο και η τοποθέτηση του

05.05.2021
Σάββας Πούμπουρας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο και η τοποθέτηση του
Όσα είπε ο παρουσιαστής περί αμισθί εργασίας

Πρόσφατα, ο Σάββας Πούμπουρας μοιράστηκε ένα βίντεο μέσω Instagram, στο οποίο μιλούσε σχετικά με την ανεργία και την εύρεση εργασίας.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Το νέο reunion, ο καφές που πίνουν αμφότερες και ένα μεγάλο μυστικό [photos]

Στο βίντεο αυτό, είπε: "Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;".

Οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και εξόργισαν πολλούς χρήστες που βρήκαν τα όσα είπε προσβλητικά. Μέσα από ένα νέο βίντεο, ο ίδιος έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιεχόμενο των λεγομένων του.

"Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς τους οποίους άθελά μου έθιξα. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες οι οποίες τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε από αυτή τη συζήτηση. Αν δείτε όλο το βίντεο θα καταλάβετε πως αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 ετών, οι οποίοι χρειάζονται την εμπειρία για τη μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα αυτό να συσχετιστεί ή να γενικευτεί με εργασία χωρίς πληρωμή. Θέλω να σας πω ότι κατέβασα το βίντεο επειδή δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Όμως, θα το επαναφέρω και θα το δείτε αυτούσιο και όχι αποσπασματικά όπως σας παρουσιάστηκε για να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσής μου, τώρα που έχετε και τη δική μου απάντηση στα σχόλια που έχω δεχθεί", είπε ο ίδιος.