Αλέξης Παππάς: Αγνώριστος στην πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor - Με την καλή έννοια

27.04.2021
Αλέξης Παππάς: Αγνώριστος στην πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor - Με την καλή έννοια
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο έλληνας ηθοποιός ύστερα από μήνες κακουχιών στον Άγιο Δομίνικο και έκανε ήδη τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Στις εικόνες επάνω βλέπουμε τον Αλέξη Παππά όταν μπήκε στο Survivor τον Δεκέμβριο του 2020 και όταν αποχώρησε πριν από μία εβδομάδα.

Στην εικόνα κάτω, τον βλέπουμε μετά τη στυλιστική αλλαγή στην οποία υποβλήθηκε μόλις επέστρεψε στην πατρίδα. Του πάει πολύ, έχουμε να πούμε!

Πριν καν φτάσει στην Ελλάδα, ο Αλέξης Παππάς έδωσε μία συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου από την οποία ξεχωρίζουμε αρχικά μερικά από τα όσα είπε για τον Σάκη, τη Μαριαλένα και τον... γάμο τους:

“Ο Σάκης ομόρφυνε την Μαριαλένα. Ήταν πολύ άγρια… Βλέπω δυο παιδιά που είναι πολύ καλά, περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν κοντά… Μίλησα και στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Αν θα έχουμε γάμο… θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει!".

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς μίλησε για τη σχέση του με την Alessia Demetz:

"Υπάρχει ακόμα η σχέση μου έξω μετά από τόσο καιρό; Είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι έως 25 Μαρτίου θα έχω γυρίσει. Ε, όχι, δεν θα παντρευόμασταν κιόλας στις 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά από κοντά, αλλά είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Ήταν κεραυνοβόλο".

Και τέλος, ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος, μάθαμε ότι σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram.

"Με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου; Με τον Ανδρέα είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία κάποια στιγμή έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ".