Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση επί σκηνής, τα υπονοούμενα και το φιλί στο στόμα - Ο νικητής του J2US [photos]

27.12.2020
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση επί σκηνής, τα υπονοούμενα και το φιλί στο στόμα - Ο νικητής του J2US [photos]
Μεγάλες στιγμές (και λίγα λέμε) ζήσαμε πριν από λίγο. Η πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο διάσημων ελληνίδων πραγματοποιήθηκε και η ιστορία γράφτηκε! Στη σκηνή του Just The 2 of Us, "δια χειρός" Νίκου Κοκλώνη.

Τελικός του λαμπερού σόου του OPEN σήμερα και, όπως είχε ανακοινωθεί, μεγάλη καλεσμένη της βραδιάς η Άννα Βίσση, η οποία, όπως είχε αφεθεί να εννοηθεί, θα τραγουδούσε επί σκηνής με την Δέσποινα Βανδή.

Η σκέψη και μόνο ότι οι δυο γυναίκες θα βρισκόταν στο ίδο στούντιο και μόνο (και χωρίς να μοιραστούν το μικρόφωνο) ήταν από μόνη της μία ανατροπή, δεδομένης της "έχθρας" που υπήρχε εδώ και χρόνια μεταξύ τους.

"Η Άννα Βίσση έχει 30 χρόνια καριέρας και εγώ δεν είμαι καν 30 ετών" είχε πει στην αρχή της καριέρας της η Δέσποινα Βανδή, όταν της είχαν χρεώσει "μίμηση" της Άννας, ενώ ποιος θα ξεχάσει τον Νίκο Καρβέλα που είχε δηλώσει on camera ότι "Η κυρία Βανδή κάνει την κυρία Βίσση καλύτερα από όλες". Και άλλα πολλά, τα οποία, μάλλον πυροδοτούνταν από τα ΜΜΕ. Περασμένα ξεχασμένα όμως! Και σήμερα είχαμε τη μεγάλη απόδειξη.

Έχοντας τραγουδήσει αρκετές από τις επιτυχίες της στη σκηνή του Just The 2 of Us η Άννα Βίσση κάλεσε στην σκηνή τη Δέσποινα Βανδή και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα ακολουθούσε μια πολύ "παιχνιδιάρικη" εμφάνιση.

Η μία "έκοβε" η άλλη "έραβε"! Μία πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση με το κοινό που έζησε την "πόλωση" 20 ετών να μονολογεί "Μα τι ζούμε!" και το Twitter να παίρνει φωτιά!

Απίθανες ερμηνείες που κορυφώθηκαν με ένα φιλί στο στόμα που έδωσε η Άννα στη Δέσποινα ως άλλη Madonna!


Τα υπονοούμενα για τη "φημολογούμενη" κόντρα τους έπεφταν "βροχή" με τη Δέσποινα να ζητά ένα ντουέτο με τον Καρβέλα, όπου η Άννα να κάνει τον Καρβέλα και η ίδια τη Βίσση "που την κάνει τόσο καλά". Τραγούδησαν την "Αντίστροφη Μέτρηση" και έγινε... χαμός!

Η Άννα Βίσση έκλεισε το πρόγραμμά της με το αγαπημένο της, αλλά και του Καρβέλα, όπως αποκάλυψε "Δεν θέλω να ξέρεις" και σε μια "Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη" ανακοινώθηκε ο νικητής της βραδιάς που δεν ήταν άλλος από το φαβορί.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν ο νικητής του φετινού σόου του OPEN, ο οποίος μαζί με τη Ζοζεφίν, κατάφερε να κερδίσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία κριτών και κοινού.