GNTM 3 Έντουαρντ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση, το ρεκόρ και τα σχόλια κριτών και παικτών

15.12.2020
GNTM 3 Έντουαρντ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση, το ρεκόρ και τα σχόλια κριτών και παικτών
Εκτός παιχνιδιού και επίσημα ο Έντι, έδειξε -και επίσημα- τη δύναμή του.

Την πιο σκληρή αποχώρηση είδαμε χθες το βράδυ. Αυτός που φεύγει πριν από τον ημιτελικό είναι αυτός που δέχεται το πιο μεγάλο "χτύπημα", χωρίς αμφιβολία. Ο Έντουαρντ αποχαιρέτησε χθες, όμως αυτό έγινε αμέσως μετά ήταν απίστευτο.

Ως είθισται, μετά την προβολή της αποχώρησής τους όλοι οι παίκτες κάνουν και την πρώτη τους ανάρτηση στα social media. Όχι ακριβώς όλοι, δηλαδή, γιατί έχουμε σημειώσει το "ύποπτο" με τους τέσσερις που επέστρεψαν στο παιχνίδι χωρίς να δώσουν το "παρών" στα social media.

Έστω.

Ο Έντι, λοιπόν, το έδωσε το "παρών" και το έδωσε τόσο ηχηρά που ίσως ανησύχησε κάποιους. Με μία απίθανη ασπρόμαυρη φωτογραφία του επέστρεψε στα social media το δημοφιλές μοντέλο -που για πολλούς από τους φίλους του, όπως βλέπουμε στα αμέτρητα σχόλια, είναι ο νικητής.

"Σημασια εχει να ξερεις ποιος εισαι και που θελεις να φτασεις. Δεν χρειαζεται να λες πολλα, ουτε να μπλεκεις με τους «πολλους». Στα δυσκολα να χαμογελας και να θυμασαι παντα το λογο που ξεκινησες αυτο το ταξιδι. Σας ευχαριστώ ολους απο καρδιας για την υποστηριξη και αποδοχη σας! . Captured by @errikosandreouphoto 📸 . @yiorgoskaravas_official @lnafsika @afroditi.vo @thodoric @giannis_mikros @stefanos_mystakidis @giwrgosppmhl @aggelostsouk @stavroolaki @pantazis_zagoreos @__film4you__ @alekos_nikolaou @katianalag @katerinapappaki @hope_pap @antwnhs_katsivelos @_kopeli_ @pantelis_toutountzis @genevievevv @angelosbratis @vickykaya_ @skoulos @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis #teamgntm", γράφει στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση, η οποία έκανε το απίθανο ρεκόρ των 104.000 Likes (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, 9 ώρες μετά την ανάρτηση) Όσο για σχόλια; Ουκ έστιν αριθμός, πραγματικά.

Τα σχόλια αμέτρητα, όμως εμείς συλλέξαμε κάποια που έχουν ιδιαίτερη σημασία και τα παραθέτουμε αναμένοντας να δούμε τον Έντουαρντ ξανά σήμερα στο Live κομμάτι του τελικού:

Όσο για τον νικητή ή την νικήτρια της καρδιάς σου; Ψήφισε ΕΔΩ για να μετρήσουμε δυνάμεις μέχρι το βράδυ.