GNTM: Η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης κάνουν πασαρέλα - Αυτό πρέπει να το δεις [video]

08.12.2020
GNTM: Η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης κάνουν πασαρέλα - Αυτό πρέπει να το δεις [video]
Ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο, όλο στυλ και... πόζα! Οι δύο κριτές του GNTM παραδίδουν μαθήματα!

Ενόψει του σημερινού επεισοδίου που, σύμφωνα με τα spoilers, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση.

Η art director του GNTM μοιράστηκε ένα βίντεο από τα παρασκήνια του παιχνιδιού όπου βλέπουμε την ίδια και τον Άγγλο Μπράτη να κάνουν πασαρέλα στον διάδρομο μπροστά από τα καμαρίνια τους.

Τουλάχιστον εντυπωσιακό το αποτέλεσμα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των πάμπολλων φίλων του ριάλιτι μόδας του Star που περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιο μοντέλο δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα.

Ιδού:

Κατά τα άλλά, με τον μεγάλο τελικό μόλις μία εβδομάδα μακριά τα... "κουκιά είναι μετρημέα" στο παιχνίδι. Για να φτάσουμε στην τελική τριάδα του τελικού της 15ης Δεκεμβρίου, χρειάζεται η μία από τις δύο αποχωρήσεις που θα προηγηθούν να είναι διπλή. Ή σήμερα (8/12/2020) λοιπόν, ή τη Δευτέρα (13/12/2020) δεν θα είναι ένα το μοντέλο που θα αποχωρήσει αλλά δύο. Και αν λάβουμε υπόψη τις αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με έναν όχι ανδρικό τελικό, τότε ένα από τα δύο κορίτσια θα φύγει μέχρι την άλλη Τρίτη. Όσο για την τελική τριάδα; Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και διάβασε το μεγαλύτερο spoiler... Μία εβδομάδα μέχρι να δούμε αν επιβεβαιωθεί ή όχι!