Ο Rupert Grint μπήκε στο Instagram - Η φωτογραφία που του χάρισε 2 εκ. followers σε λιγότερο από 20 ώρες

11.11.2020
Ο Rupert Grint μπήκε στο Instagram - Η φωτογραφία που του χάρισε 2 εκ. followers σε λιγότερο από 20 ώρες
Ο σταρ του Harry Potter άργησε να "ασπαστεί" τα social media, όμως το ντεμπούτο του φαίνεται ότι άρεσε πάρα πολύ στους θαυμαστές του.

Ο λόγος για τον Rupert Grint ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του Ron Weasly στις ταινίες του Harry Potter στο πλευρό του Daniel Radcliffe και της Emma Watson [η φωτογραφία επάνω, από την πρώτη ταινία της σειράς το 2001]

Όπως φαίνεται, ο Grint ήταν ένας από τους "τελευταίους τον Μοϊκανών" όσον αφορά στα social media, ο οποίος, όμως, τελικά υπέκυψε στη γοητεία τους.

Στο ντεμπούτο το στο Instagram ο Rupert δεν ήταν μόνος. Στην αγκαλιά του είχε την 7 μηνών κορούλα του, ενώ στη λεζάντα αποκάλυψε κα το όνομά της.

"Hey Instagram... μόνο 10 χρονια αργότερα, αλλά είμαι εδώ. Ο Grint στο Gram! Σας παρουσιάζω την Wednesday G. Grint. Μείνετε ασφαλείς Rupert", γράφει στη λεζάντα και ιδού η γλυκύτατη λήψη που κέρδισε το κοινό του διαδικτύου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή λοιπόν, 21 ώρες μετά την ανάρτηση αυτή, ο 32χρονος ηθοποιός έχει συγκεντρώσει ήδη 2,1 εκατομμύρια followers και, σίγουρα έχει αντιληφθεί πλήρως τη δύναμη της πλατφόρμας.

Ο Rupert Grint και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Georgia Groom ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους τον περασμένο Μάιο.