Chrissy Teigen - John Legend: Συντετριμμένοι από την αποβολή - Έτσι αποχαιρέτησαν τον Jack τους

01.10.2020
Chrissy Teigen - John Legend: Συντετριμμένοι από την αποβολή - Έτσι αποχαιρέτησαν τον Jack τους
Απαρηγόρητοι είναι οι διάσημοι γονείς καθώς, όπως ανακοίνωσαν μέσω social media, "έχασαν" το τρίτο τους παιδί.

"Θαύμα της καραντίνας" είχε χαρακτηρίσει την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Chrissy Teigen, ο John Legend καθώς η σύλληψη έγινε φσυιολογικά και τελείως τυχαία. Το ζευγάρι έχει ήδη δυο παιδιά, τη Luna και τον Miles [φωτό κάτω], η σύλληψη των οποίων έγινε με τεχνητη γονιμοποίηση. Το διάσημο μοντέλο είχε μιλήσει επανειλημμένα δημόσια για τη μάχη της με την υπογονιμότητα.

Δώρο Θεού, λοιπόν, ήταν αυτή η εγκυμοσύνη για το ζευγάρι που, όπως είχε αποκαλύψει κάποια στιγμή κατά λάθος, περίμενε αγόρι.

Εδώ και δύο εβδομάδες, η Chrissy βρισκόταν στο νοσοκομείο, λόγω επιπλοκών και ακατάσχετης αιμορραγίας. Μία κατάσταση που τελικά σταθηκε μοιραία για τη ζωή του Jack, όπως είχαν ήδη ονομάσει το αγοράκι που δεν γεννήθηκε ποτέ.

Η Teigen μοιράζεται τα πάντα μέσω social media και έτσι έκανε και σε αυτή την περίτπωση. Με μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί ενημέρωσε τους followers της για την απώλειά τους ενώ μέσα από μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που μοιράστηκε θέλησε να "περάσει" πιο έντονο το συναίσθημά τους.

Είμαστε σε κατάσταση σοκ και βιώνουμε έναν πόνο τόσο βαθύ που μόνο ακουστά τον είχαμε, έναν πόνο που δεν είχαμε νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που είχε ανάγκη, παρά τις άπειρες μεταγγίσεις. Απλά δεν ήταν αρκετό.
.
Δεν αποφασίζουμε για το όνομα των μωρών μας παρά μόνο αφού γεννηθούν, ακριβώς πριν φύγουμε από την κλινική. Για κάποιον λόγο όμως, αυτή τη φορά, είχαμε ξεκινήσει να φωνάζουμε Jack αυτό τον μικρούλη από την κοιλιά μου. Έτσι θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack πάλεψε σκληρά για να γίνει μέρος της μικρής οικογένειάς μας και θα είναι πάντα. .
.
Στον Jack μας - Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου είχαν τόσες επιπλοκές, που δεν καταφέραμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιζήσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα.

Αυτά έγραψε μεταξύ άλλων η Chrissy Teigen ενώ στο τέλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη, τη θετική ενέργεια και την αγάπη. Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.