Sharon Stone: Θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο "Sex and the City";

28.09.2020
Sharon Stone: Θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο "Sex and the City";
Η Cynthia Nixon, η τηλεοπτική "Miranda" λέει πως η ηθοποιός θα ήταν "εκπληκτική" για τον ρόλο της Samantha

Η Kim Cattrall έγινε γνωστή ως Samantha στο Sex and the City, μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές του κοινού. Ωστόσο, η σκληρή της αντιπαράθεση με την Sarah Jessica Parker, την "Carrie" είναι πλέον γνωστή και γι'αυτό οποιαδήποτε συζήτηση για μια ακόμη ταινία του franchise έχει πάψει πλέον να περιλαμβάνει την Cattrall, αφού και η ίδια έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να υποδυθεί ξανά το συγκεκριμένο ρόλο. Υπάρχει όμως μια ηθοποιός που, απ'ότι φαίνεται, θα μπορούσε πολύ εύκολα να την αντικαταστήσει.

Δες και αυτό: Sharon Stone: Αποκάλυψε με ποιον ηθοποιό αντάλλαξε το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί

Ο λόγος για την Sharon Stone, η οποία εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του Watch What Happens Live με τη Cynthia Nixon και τη Sarah Paulson. Η Stone ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή εάν ενδιαφέρεται να αναλάβει τον ρόλο της Cattrall σε μια μελλοντική ταινία του franchise Sex and the City ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Andy Cohen, εκείνη είπε πως "Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ οποιαδήποτε στιγμή με τη Cynthia".

Αυτό το είδες; Ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους;

Η Nixon, η τηλεοπτική Miranda, απάντησε πως η Stone θα ήταν "εκπληκτική" για τον ρόλο. "Η Kim ήταν υπέροχη. Νομίζω ότι η Sharon θα έφερνε τον ρόλο στα μέτρα της". Στη συνέχεια, η Nixon ανέφερε ωστόσο πως σε μία παλιά της συνέντευξη, η Cattrall είχε πει ότι αν βλέπαμε ξανά το ρόλο της Samantha στη μεγάλη οθόνη, θα ήθελε να δει μία Μαύρη ή μια Ισπανόφωνη ηθοποιό να τον ενσαρκώνει. Σε αυτό, η Stone απάντησε: "Νομίζω ότι αυτό θα ήταν σωστό".

Δες το απόσπασμα: