Paris Hilton: "Οι πρώην μου με κακοποιούσαν και με χτυπούσαν"

03.09.2020
Paris Hilton: "Οι πρώην μου με κακοποιούσαν και με χτυπούσαν"
Μια άκρως προσωπική εξομολόγηση έκανε η κληρονόμος

Στο νέο της ντοκυμαντέρ, This is Paris, που θα προβληθεί στο YouTube στις 14 Σεπτεμβρίου, η Paris Hilton μίλάει για τις τοξικές σχέσεις της με πρώην συντρόφους της, λέγοντας πως "πέρασε από πολλαπλές σχέσεις κακοποίησης", στις οποίες την "χτυπούσαν, έπνιγαν, άρπαζαν με βίαιο τρόπο".

Δες και αυτό: Salma Hayek: Σπάει πιάτα και το απολαμβάνει - Το απίθανο γλέντι αλά ελληνικά [video]

Η πλούσια κληρονόμος αποκάλυψε πως η συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στις τοξικές σχέσεις αργότερα στη ζωή της. "Είχε συνηθίσει τόσο πολύ αυτές τις συμπεριφορές, που με έκαναν να νιώθω πως είναι κάτι φυσιολογικό", λέει η 39χρονη. Όπως λέει η ίδια, οι σχέσεις και με τους πέντε πρώην συντρόφους της, οι οποίοι την κακοποίησαν, ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο: "Όλοι φαίνονταν καλά παιδιά και μετά φάνηκε ο αληθινός εαυτός τους. Γίνονταν ζηλιάρηδες ή χειριστικοί, φτάνοντας σε σημείο που άρχιζαν να με κακοποιούν σωματικά, λεκτικά ή συναισθηματικά".

Αυτό το είδες; Ο Channing Tatum ντύθηκε νεράιδα - Ο λόγος θα σε αφήσει άφωνη

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως ποτέ δεν θα είχε κάνει το γνωστό sex tape, αν δεν είχε υποστεί αυτό το ψυχολογικό τραύμα. Παρ'όλα αυτά, κατάφερε να βρει τρόπο να διαχειριστεί το τραύμα του παρελθόντος της και πλέον είναι ευτυχισμένη στη σχέση της με τον 39χρονο Carter Reum.