Ο Ed Sheeran έγινε πατέρας - Η αποκάλυψη και το παράξενο όνομα της κόρης του

01.09.2020
Ο Ed Sheeran έγινε πατέρας - Η αποκάλυψη και το παράξενο όνομα της κόρης του
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος τραγουδιστής, που, σημειωτέον, κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική του για να βρει τον εαυτό του. Και, στο μεταξύ, βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Πριν από έναν χρόνο, ο Ed Sheeran ανακοίνωσε επίσημα ότι αποσύρεται από τη μουσική προσπαθώντας να ζήσει ξανά τη ζωή του, να βρει ξανά τον εαυτό του. Η τεράστια επιτυχία, οι περιοδείες, οι καταχρήσεις... Κάπου είχε χαθεί ο... μπούσουλας και έπρεπε να βρεθεί ξανά.

Μεγάλη απόφαση, μεγάλο το ρίσκο, σπουδαίο το αποτέλεσμα της προσπάθειας. Παραμονή Χριστουγέννων είχει ανακοινώσει την "παύση" και από τα social media.

Στο πλευρό του, όπως πάντα η από τα σχολικά του χρόνια αγαπημένη, Cherry Seaborn [φωτό κάτω] την οποία παντρεύτηκε μυστικά τον Δεκέμβρη του 2018.

Σήμερα, ο 29χρονος σταρ έσπασε το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλλει στα social media για μία απίστευτη αποκάλυψη. Ναι, η ζωή του άλλαξε αυτό τον χρόνο. Και μάλιστα πολύ. Τόσο που έγινε πατέρας και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

"Γεια σας. Ένα σύντομο μήνυμα καθώς έχω μερικά σπουδαία προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Την περασμένη εβδομάδα -και με τη βοήθεια μία απίστευτης ομάδας- η Cherry έφερε στον κόσμο την πανέμορφη και υγιή κόρη μας Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε τρελά ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς είναι μια χαρά και πετάμε στον ουρανό! Ελπίζουμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιοτηκότητα! Στέλνω πολλή αγάπη και θα σας δώ όταν έρθει η ώρα να επιστρέψουμε. Ed x"; γράφει στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε:

Να τους ζήσει η μικρούλα και να ζήσουν την κάθε στιγμή όπως της αξίζει, ευχόμαστε εμείς.!