GNTM: Έχεις δει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί νύφη; Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της

17.08.2020
GNTM: Έχεις δει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί νύφη; Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της
Μία ξεχωριστή ανάρτηση με αφορμή μία επέτειο!

Πέντε χρόνια παντρεμένοι συμπληρώνουν σήμερα (17/8/2020) η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο σύζυγός της, Βασίλης Καρύδης και με την αφορμή εκείνη γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε μέσω social media δύο φωτογραφίες από τον, πραγματικά, εναλλακτικό γάμο τους.

Στην Κίμωλο παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια λοιπόν, η δημοφιλής art director και κριτής του GNTM και ο φωτογράφος, ιδρυτής του ανδρικού περιοδικού μόδας Daper Dan, σύζυγός της. Σε πολύ στενό κύκλο, όπως βλέπουμε, καθώς, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα, οι δυο τους... "κλέφτηκαν"! Ιδού:

"17-8-15 #kimolos *κλεφτήκαμε*, ένα δύσκολο καλοκαίρι ( 🤯 referendum 😱) και τότε, αλλά με πολύ αγάπη όλα γίνονται μαγικά και αξέχαστα, έτσι και φέτος δεν μασάμε θα επιβιώσουμε 🤪😉🖤"

Απίθανη νύφη η Ζενεβιέβ και... εναλλακτική. Με στυλ αεράτο που μας θύμισε λίγο Φρίντα Κάλο σε άλλη φωτογραφία που έχει μοιραστεί παλιότερα και όπου βλέπουμε στα χέρια της το πρώτο τους παιδί. Η Ροζαλία παραβρέθηκε στον γάμο των γονιών της ενώ λίγα χρόνια αργότερα, υποδέχτηκε και το αδελφάκι της, τον Misha [φωτογραφία πιο κάτω]