Η Paulina Porizkova ποζάρει topless στα 55 και εξηγεί πώς έχει ακόμη κορμί 20χρονης

28.07.2020
Η Paulina Porizkova ποζάρει topless στα 55 και εξηγεί πώς έχει ακόμη κορμί 20χρονης
Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ. Ένα από τα μοντέλα που στο τέλος της δεκατίας του '80 έδωσαν σάρκα και οστά στον όρο "Top Model". Και, παραμένει, μέχρι και σήμερα πανέμορφη, έχοντας επιτρέψει στον χρόνο να την αγγίξει τόσο φυσικά και διακριτικά που εντυπωσιάζει.

Έχοντας διαγράψει τη δική της λαμπρή πορεία στον χώρο του modelling, η Paulina Porizkova, 55 ετών σήμερα, προτρέπει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι, τονίζοντας ότι η εσωτερική ομορφιά είναι, στην ουσία, αυτό που εκπέμπει ο καθένας.

Πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες μέσω των οποίων δίνει τις συμβουλές της ή μοιράζεται εμπειρίες από τη δική της ζωή, όπως πρόσφατα, όταν περιέγραψε πώς βρήκε νεκρό τον πρώην σύζυγό της.

Ιδιαίτερη εντύπωση, βέβαια, κάνουν οι εικόνες με τις οποίες συνοδεύει τις αναρτήσεις της. Όπως για παράδειγμα, αυτή που παραθέτουμε παρακάτω, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει τόπλες, όλο χαμόγελο, με αναλογίες που... σκοτώνουν, ακόμη και σήμερα -ιδιαίτερα, μάλιστα, σήμερα.

Το κάτω μέρος του μπικίνι, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα, είναι από τότε που ήταν 20 ετών. Και τα υπόλοιπα... εννοούνται!

Όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και αναρωτήθηκαν πώς τα καταφέρνει -εντάξει, εκτός της, προφανούς, ισχυρής γονιδιακής προίκας που διαθέτει!

Και εκείνη απάντησε ότι κάνει διαλειμματική νηστεία, χωρίς, όμως να εξηγεί ποιο από όλα τα μοντέλα προτιμά. Εμείς θαυμάζουμε μαζί σας και "καταθέτουμε" όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τον δημοφιλή (και αποτελεσματικό) τρόπο διατροφής που επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι διάσημοι. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η Jennifer Aniston είναι οπαδός του μοντέλου 16:8