10 celebrities Λέοντες που αποδεικνύουν ότι το ζώδιο τους είναι ταυτισμένο με την... υπεροχή

25.07.2020
10 celebrities Λέοντες που αποδεικνύουν ότι το ζώδιο τους είναι ταυτισμένο με την... υπεροχή
Υπάρχει κάποιο ζώδιο πιο κατάλληλο για τη δόξα από τον Λέοντα; Το πέμπτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου είναι γνωστό για το χάρισμα της αγάπης του για τα φώτα της δημοσιότητας, τη ζεστή καρδιά και τα υπέροχα μαλλιά του. Ο Λέων είναι πραγματικά στα καλύτερα του όταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε αυτόν. Οι διάσημοι Λέοντες που είναι γεννημένοι μεταξύ 23 Ιουλίου και 23 Αυγούστου, κυριαρχούν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Τι κοινό έχουν οι Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Meghan Markle, Barack Obama και Madonna; Είναι όλοι Λέοντες, φυσικά! Αν είσαι Λέων, διάβασε παρακάτω για 10 διάσημα Λιοντάρια, για να δεις αν έχεις κοινά σημεία μαζί τους.

Meghan Markle

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1981

Η Δούκισσα του Σάσεξ λατρεύει, σίγουρα, να είναι στο προσκήνιο αλλά το πάθος της για τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό του Λέοντα. Η Meghan έγινε για πρώτη φορά ακτιβίστρια στην ηλικία των 11 όταν έστειλε επιστολές που αντιτάχθηκαν σε σεξιστική διαφήμιση - και τελικά είχε αποτέλεσμα.

Jennifer Lopez

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1969

Κορυφαία προσωπικότητα στο τραγούδι με μεγάλες επιτυχίες και στο σινεμά. Αλλά, κυρίως, πανέμορφη γυναίκα.

Kylie Jenner

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997

Η Kylie ήταν διάσημη από τότε που ήταν μικρό παιδί - όπως είναι κάθε Λέων. Η δισεκατομμυριούχος, πλέον, φαίνεται να είναι περήφανη για το ζώδιο της και αυτό φαίνεται σε κάθε της κίνηση.

Ben Affleck

Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1972

Κάνει βόλτες με τη νέα του κοπέλα σχεδόν κάθε μέρα κατά τη διάρκεια πανδημίας. Φοράει ταιριαστά κολιέ ... και αντίστοιχες μάσκες προσώπου. Ανακοινώνει τη σχέση του στο Instagram. Αυτός ο άντρας είναι Λέων.

Madonna

Γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1958

Κατά τη διάρκεια μιας Πανσελήνου στο Λέοντα, η Madonna, κάποτε, έγραψε στο Twitter: «Ο Λέων δεν ζητά συγγνώμη που είναι ανεξάρτητος και παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Καλή Πανσέληνο στον Λέοντα! #NoRisk #NoGlory #NoFear». Η φωτογραφία που συνόδευε το tweet; Όχι η Σελήνη, αλλά μια selfie, φυσικά.

Barack Obama

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1961

Ο Barack Obama είναι ο τέταρτος πρόεδρος των ΗΠΑ που είναι Λέων μετά τους Bill Clinton, Herbert Hoover και Benjamin Harrison. Επειδή ο Λέων είναι φυσικά χαρισματικός και κατάλληλος για ηγεσία, είναι λογικό να αισθάνεται σαν στο σπίτι του στο Οβάλ Γραφείο.

Jennifer Lawrence

Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1990

Η ειλικρινής J. Law είναι σίγουρα Λέων και έχει και 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Μick Jagger

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1943

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones φόρεσε περήφανα ένα μπλουζάκι Λεόντα στη δεκαετία του '60. Φυσικά στη σκηνή.

Chris Hemsworth

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1983

Φυσικά ο Θορ είναι Λέων! Ποιο άλλο ζώδιο θα ήταν ;;;;

Halle Berry

Γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1966

Η καριέρα της Halle Berry διαρκεί για περισσότερα από 30 χρόνια και μας αρέσει πάντα να τη θαυμάζουμε!