Bella Hadid: Επιτίθεται στο Instagram δημόσια

10.07.2020
Bella Hadid: Επιτίθεται στο Instagram δημόσια
Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι η πλατόφορμα κάνει bullying

Με το Instagram τα έβαλε η Bella Hadid, αφού η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωησς κατέβασε μια ανάρτηση της, στην οποία μοιραζόταν μία φωτογραφία του διαβατηρίου του πατέρα της, δηλώνοντας περήφανη για την παλαιστινιακή καταγωγή της.

Δες και αυτό: Naomi Campbell: Γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης

Ακόμη δεν είναι γνωστός ο λόγος που το Instagram αποφάσισε να κατεβάσει την ανάρτηση, αλλά το μοντέλο μοιράστηκε ένα μήνυμα που έλαβε από την πλατφόρμα, το οποίο ανέφερε παραβίαση των κανονισμών λειτουργίας της κοινότητας. “Ποιο σημείο της περηφάνιας για την παλαιστινιακή καταγωγή του πατέρα μου είναι παραβίαση; Δεν επιτρέπεται να είμαστε Παλαιστίνιοι; Αυτό, για μένα, είναι bullying. Δεν μπορείς να σβήσεις την ιστορία φιμώνοντας τους ανθρώπους. Δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο”, έγραψε η ίδια.

Αυτό το είδες; "Τα γυρίσματα με τον Tom Cruise ήταν εφιαλτικά"

Στη συνέχεια, το προσωπικό του Instagram ζήτησε συγγνώμη για τη συγκεκριμένη κίνηση, αναφέροντας ότι “για να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα δεν επιτρέπουμε την δημοσίευση προσωπικών πληροφοριών, όπως οι αριθμοί διαβατηρίου. Στην προκειμένη περίπτωση, ο αριθμός ήταν θολωμένος, οπότε η εν λόγω ανάρτηση δεν επρεπε να έχει κατέβει. Επαναδημοσιεύσαμε την ανάρτηση και ζητήσαμε συγγνώμη από την Bella για το λάθος”.