Ελένη Μενεγάκη: 3 σπάνια διαφημιστικά σποτάκια από τη δεκαετία του '90 που πρέπει να δεις

30.06.2020
Ελένη Μενεγάκη: 3 σπάνια διαφημιστικά σποτάκια από τη δεκαετία του '90 που πρέπει να δεις
Με αφορμη την αυριανή (1/7/2020) τελευταία μέρα της ελληνίδας παρουσιάστριας στην τηλεόραση γυρίζουμε τον χρόνο πολλά χρόνια πίσω, στην αρχή της καριέρας της και θυμόμαστε μερικά από τις πρώτες της διαφημιστικές δουλειές -γιατί ακολούθησαν κι άλλες, πολλές.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αυλαία στην 30χρονη τηλεοπτική καριέρα της Ελένης Μενεγάκη έχει αρχίσει. Ή τουλάχιστον για αυτό το πρώτο κόμματι της, καθώς εμείς έχουμε εκφράσει κι άλλες φορές την άποψη ότι η Ελένη θα επιστρέψει μετά τον έναν χρόνο "άδειας" που έδωσε στον εαυτό της. Το ζήτημα είναι με ποιον τρόπο. Θα το μάθουμε...

Αύριο, λοιπόν, την 1η Ιουλίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Τέλος εποχής σε λιγότερο από 24 ώρες.

Τα αφιερώματα προκύπτουν το ένα μετά το άλλο και η συγκίνηση στους απανταχού θαυμαστές της τεράστια, όπως φαίνεται στα σχόλια κάτω από κάθε φωτογραφία της στο Instagram.

Με αφορμή αυτή την "ιστορική" στιγμή λοιπόν, εμείς γυρίζουμε τον χρόνο πίσω στις αρχές της δεκαετίας του '90 και της καριέρας της Ελένης, όταν εκείνη έκανε τις πρώτες της διαφημίσεις.

Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι σήμερα, η Νο1 παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έχει προωθήσει πολλά προϊόντα, στην καριέρα της.

Σήμερα θα τη θυμηθούμε όταν διαφήμιζε καφέ, σαμπουάν και το... Λαϊκό Λαχείο! Ιδού και μετράμε αντίστροφα.

Συνοψίζοντας την επαγγελματική της πορεία, έχουμε και λέμε:

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Tο 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1». Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι και αύριο, επίσημα, παρουσιάζει την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη».

Η συνέχεια, αναμένεται...