Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι έχει ήδη φύγει από τον Alpha

29.06.2020
Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι έχει ήδη φύγει από τον Alpha
Τα έχει "μαζέψει" όλα η διάσημη παρουσιάστρια και υπάρχουν αποδείξεις για του λόγου το αληθές.

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο είναι η τελευταία για την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Και θα είναι... λειψή, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ίδια πριν από μερικές μέρες, η τελευταία της εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη την 1η Ιουλίου.

Μία φωτογραφία που μοιράστηκε όμως μετά το τέλος της εκπομπής της Παρασκευής, δείχνει πως η αποχώρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Και, φυσικά είναι λογικό.

"Χωρίς Λόγια" γράφει στη λεζάντα η Ελένη και συμπληρώνει με πολλές καρδούλες. Η ίδια ποζάρει, κάπως σκυθρωπή, μάλλον σκεπτική και με μια πανέμορφη ανθοδέσμη στην αγκαλιά. Για δες. Μήπως σου κάνει κάτι άλλο εντύπωση;

Ε ναι. Το φόντο. Η Ελένη ποζάρει στο καμαρίνι της, μπροστά στα άδεια ράφια, που μέχρι πρότινος ήταν γεμάτα παπούτσια, όπως έχουμε δει από άλλες φωτογραφίες παλιότερα. Όπως, για παράδειγμα αυτή που είχε μοιραστεί η ίδια τον Μάρτιο του 2019 ή αυτή που προέκυψε από βίντεο επίσκεψης του προέδρου, Δημήτρη Κοντομηνά.

E ναι. Η Ελένη έχει φύγει. Ουσιαστικά. Μένει το τυπικό που θα παρακολουθήσουμε, σίγουρα, όλοι την ερχόμενη Τετάρτη. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση κλείνει με την αποχώρηση της "βασίλισσας" από τον "στίβο" και περιμένουμε τα επόμενα νέα της. Γιατί μπορεί τηλεόραση να μην κάνει για τον ερχόμενο χρόνο (αυτό είναι που έχουμε μάθει, στην ουσία) αλλά δεν νομίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα καθίσει στο σπίτι της ύστερα από αυτό. Αναμένουμε !