Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού και η ανακάλυψη για την ημερομηνία γέννησης του γιου του

17.06.2020
Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού και η ανακάλυψη για την ημερομηνία γέννησης του γιου του
Πανευτυχής ο γνωστός ηθοποιός που έγινε πρώτη φορά πατέρας στα 46 του χρόνια μοιράζεται τη χαρά, αλλά και μια... αγωνία του!

Ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη και της συζύγου του, Γεωργία Αβασκαντήρα, γεννήθηκε την περασμένη Κυριακή και ο ίδιος έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με όλους τους φίλους του.

Οι ευχές που δέχτηκε, όπως ήταν φυσικό, ήρθαν με πολλή αγάπη από παντού. Χθες, λοιπόν, ο ευτυχής πατέρας μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία από την ημέρα εκείνη. Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό του στο Instagram βλέπουμε μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο τοκετού με τη Γεωργία να κρατά στην αγκαλιά τον γιο της που μόλις είχε πάρει τις πρώτες του ανάσες, τον Γιώργο επάνω από το κεφάλι τους να τους κοιτάζει με ένα βλέμα που, πραγματικά, μιλά από μόνο του και στο πλάι του τον γιατρό τους, τον οποίο και ευχαριστεί ξεχωριστά, μέσα από τη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το στιγμιότυπο αυτό.

Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!

Και πάλι οι ευχές γέμισαν τον "τοίχο" του Χρανιώτη, όμως εμείς θα μείνουμε για λίγο σε ένα από τα stories που ανέβασε την ίδια μέρα και μέσα από το οποίο, στην ουσία, απευθύνεται στον γιο του, σχολιάζοντας την ημέρα που "διάλεξε" να ξεμυτίσει.

14 Ιουνίου λοιπόν, η μέρα γενεθλιών του υιού Χρανιώτη, συμπίπτει με αυτή του Donald Trump και του Che Guevara. Ισχυρή προσωπικότητα, αν μη τι άλλο, θα είναι το αγοράκι. Το δίχως άλλο! Γερό, βέβαια, πάνω από όλα και το χιούμορ πάντα μαζί του. Να ζήσει!