Ο Αντώνης Ρέμος μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης του

22.05.2020
Ο Αντώνης Ρέμος μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης του
Η Ελένη γιόρταζε χθες και ο διάσημος μπαμπάς της έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ο Αντώνης Ρέμος λατρεύει τη μοναχοκόρη του και δεν χάνει ευκαιρία να το βροντοφωνάξει. Μία τέτοια αφορμή του δόθηκε χθες (21/5/2020) που γιόρταζε το όνομά της. Μαζί με την κόρη του όμως, γιόρταζε και η μητέρα του διάσημου τραγουδιστή, εξ ου και το όνομα της μικρής.

Άλλη τεράστια αδυναμία του Ρέμου η κυρία Ελένη. Ούτε αυτό το έχει κρύψει ποτέ. Και έτσι, με μια φωτογραφία των δύο έστειλε τις ευχές του διαδικτυακά. Μία φωτογραφία όπου η εγγονα φιλά τρυφερά τη γιαγιά στο μάγουλο και ο περήφανος πατέρας/γιος καμαρώνει με μία γλυκύτατη λεζάντα:

"Ο δρόμος της ζωής μου μέσα σε μια φωτογραφία .... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ" γράφει στη λεζάντα ο Αντώνης Ρέμος και οι ευχές "έπεσαν βροχή".

Μαζί με τον Αντώνη γιόρτασε τις Ελένες της οικογένειας και η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έκανε repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση του αγαπημένου της -στα stories του Instagram αυτή τη φορά.

"Οι Ελενίτσες μου" γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει και τη δική της ανάρτηση, αποκαλύπτοντας έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, την άριστη σχέση που, προφανώς, έχει με την πεθερά της.

Η Ελενίτσα είναι τεσσάρων ετών σήμερα. Γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2016 συμπληρώνοντας την ευτυχία των γονιών της, η οποίοι, για την ιστορία είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια, τα δύο τελευταία εκ των οποίων παντρεμένοι!