Μαίρη Χρονοπούλου: «Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι... Eίμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι»

17.04.2020
Μαίρη Χρονοπούλου: «Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι... Eίμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι»
Συνέντευξη εν μέσω κορονοϊού παραχώρησε η μεγάλη Ελληνίδα σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Μιλώντας στο "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά" αναφέρθηκε στην κατάσταση της αλλά και στον φονικό ιό που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όλα όσα είπε:

"Eίμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου. Δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται.

Η ίδια σχετικά με τον κορονοϊό σχολίασε το εξής: "Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ό,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό". Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αντιμετώπιση του ιού από την κυβέρνηση: "O Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλον τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης, ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος".