Σία Κοσιώνη: Τι αποκάλυψε για τον Κώστα Μπακογιάννη στον Νίκο Μουτσινά [video]

15.01.2020
Σία Κοσιώνη: Τι αποκάλυψε για τον Κώστα Μπακογιάννη στον Νίκο Μουτσινά [video]
Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε χθες η anchorwoman του ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τους άντρες της ζωή της, τον σύζυγο και τον γιο της.

Τελείως ακομπλεξάριστη -το έχει αποδείξει κι άλλες φορές- και με ισχυρή αίσθηση του χιούμορ, η Σία Κοσιώνη επισκέφτηκε την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά -συγκατοίκου της στο ΣΚΑΪ- και απάντησε με χαμόγελα τις ερωτήσεις που της έκανε για τον σύζυγο και τον γιο της.

Διάβασε και αυτό: Σία Κοσιώνη: «Ο γιος μου με έμαθε να αγαπάω και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου»

"Είσαι ακόμη ερωτευμένη;" τη ρώτησε κάποια στιγμή, θέλοντας να μάθει πόσο καιρό είναι μαζί και τι την κέρδισε σε αυτόν. Ιδού μερικά από τα πράγματα που είπε απαντώντας:

"Φυσικά είμαι ερωτευμένη. Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά.
Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι.
Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του".

Δες όλο το βίντεο στη συνέχεια