Έχεις καταλάβει ότι ο Bradley Cooper είναι υποψήφιος για Όσκαρ και φέτος;

15.01.2020
Έχεις καταλάβει ότι ο Bradley Cooper είναι υποψήφιος για Όσκαρ και φέτος;
Μην τον ψάχνεις στις προφανείς κατηγορίες. Αλλού θα τον βρεις.

Και ποιος δεν θυμάται την περσινή εμφάνιση του Bradley Cooper στην τελετή απονονής των βραβείων Oscar; Στο κόκκινο χαλί μαζί με την Irina Shayk και τη μητέρα του, στη σκηνή με τη Lady Gaga σε εκείνη την απίστευτα ηλεκτρισμένη ερμηνεία για την οποία ειπώθηκαν τόσα πολλά!

Πέρσι, λοιπόν, ο Bradley ήταν υποψήφιος για το Oscar Α' Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "A Star is Born" όμως το όνομά του ακούστηκε και σε μια άλλη κατηγορία. Αυτή της καλύτερης ταινίας καθώς υπήρξε και συμπαραγωγός του "A Star is Born". Δεν κέρδισε κανένα από τα δύο αυτά βραβεία, όμως φέτος, επανέρχεται στο "παιχνίδι" και μάλλον δεν το έχεις πάρει είδηση.

Στην Κατηγορία Καλύτερης Ταινίας βλέπουμε το όνομά του και πάλι, καθώς συνυπογράφει την παραγωγή σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, στο "Joker" του Todd Philips, ο οποίος εκτός από σκηνοθέτης είναι επίσης συμπαραγωγός της, μαζί με τον Cooper -και όχι μόνο.

Καλή επιτυχία, λοιπόν ενώ ας θυμήσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ανακαλύψαμε την στενή φιλική σχέση του Bradley με τον Brad Pitt, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε κάτι πολύ ιδιαίτερο γι' αυτή. Κάνε κλικ ΕΔΩ για να το θυμηθείς.

Για να δεις όλες τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Oscar κάνε κλικ στον σύνδεσμο