Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τελευταίος πόντος ενός απίστευτου αγώνα και το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούμπο [video]

18.11.2019
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τελευταίος πόντος ενός απίστευτου αγώνα και το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούμπο [video]
"Ο πρίγκιπας που έγινε βασιλιάς", έτσι διαβάζουμε -μεταξύ άλλων στα διεθνή ΜΜΕ. Ο άνθρώπος που έκανε το τένις... εθνικό μας άθλημα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε στην κορυφή των κορυφαίων! Έγραψε ιστορία και όλοι, σήμερα, μιλάνε γι' αυτόν. Και δικαίως!

Νικώντας -και- τον Dominic Thiem χθες στο Nitto ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε το χρυσό τουρνουά όπου συμμετείχαν οι οκτώ καλύτεροι παίκτες της χρονιάς. Ήδη με τη συμμετοχή του σε αυτό, είχε περάσει στην ιστορία, ως ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κατάφερνε κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον με την τεράστια νίκη του.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τον τελευταίο πόντο και την αντίδραση του Στέφανου στη νίκη του, ενώ υπογραμμίζουμε τις άριστες σχέσεις που έχει ο "μικρός", όπως τον αποκαλούν στα τερέν, με όλους τους συναθλητές/αντιπάλους του.

Τα συγχαρητήρια ήρθαν από παντού. Τα social media γέμισαν με τις φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά και την ελληνική σημαία. Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα αγάπης που έφτασαν στον 21χρονο πρωταθλητή, ξεχωρίζουμε αυτό του Γιάννη Αντετοκούμπο, του άλλου Έλληνα που τιμά τη χώρα μας στο εξωτερικό.

"Συνέχισε, μη σταματάς", γράφει ο Γιάννης στο Instagram του [ναι, σε ελληνικά] και συγκινεί τον κόσμο όλο.