Cindy Crawford: Αποκάλυψε το μυστικό για τέλειους κοιλιακούς

16.06.2019
Cindy Crawford: Αποκάλυψε το μυστικό για τέλειους κοιλιακούς
Πώς διατηρεί τους τέλειους κοιλιακούς της η 53χρονη;

Στα 53, η Cindy Crawford φαίνεται να γερνάει στην αντίθετη κατεύθυνση, και το μυστικό της για τέλειο σώμα είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεάν.

Δες επίσης: Η Naomi Campbell μοιράστηκε μια ολόγυμνη φωτογραφία της - Το σχόλιο της Irina Shayk

Ενώ Crawford είναι γνωστή για τις εμφανίσεις της στα περιοδικά μόδας και το περπάτημα στις πασαρέλες, ήταν επίσης μοντέλο γυμναστικής και εμφανίστηκε σε διάφορα DVDs για προπόνηση. Αρκετά χρόνια αργότερα, η Crawford συνεχίζει να μας δείχνει τις αγαπημένες της ασκήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες και αυτό: Φωτιές άναψε το like του πρώην της Gaga σε ανάρτηση της Irina Shayk

Πρόσφατα, το πρώην σούπερ μοντέλο δημοσίευσε μια σύνθετη άσκηση που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα. Στο βίντεο, η Crawford χρησιμοποιεί έναν πάγκο για να επιταχύνει και μια τσάντα άμμου πάνω από το κεφάλι της για να γυμνάσει τους κοιλιακούς της. Εξασκώντας την ισορροπία και την δύναμη του ανώ σώματος της, η Crawford ανυψώνει το πόδι της μέχρι το στήθος της, χαμηλώνοντας την τσάντα άμμου στο στήθος της. Αυτή η κίνηση γυμνάζει τα πόδια σας, τα άκρα, τον πυρήνα και τους ώμους.

Αυτό το είδες; Tina Kunakey: Η 22χρονη σύζυγος του Vincent Cassel αποκαλύπτει το σημάδι που άφησε η εγκυμοσύνη στην κοιλιά της [photos]

Misty malibu morning workout with @sarahperla1 ☁️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Jun 12, 2019 at 9:33am PDT