Nicole Kidman: «Η αγάπη του Hugh Jackman με βοήθησε να ξεπεράσω το διαζύγιο με τον Tom Cruise»

24.05.2019
Nicole Kidman: «Η αγάπη του Hugh Jackman με βοήθησε να ξεπεράσω το διαζύγιο με τον Tom Cruise»
Αυτό δεν το είχαμε αντιληφθεί!

Δεδομένου ότι τα διαζύγια των celebrities πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ο χωρισμός του Tom Cruise και της Nicole Kidman το 2001, έπεσε σαν κεραυνός και απασχόλησε όλα τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο.

Ήταν τυχερή όμως η 51χρονη σήμερα Nicole, καθώς είχε καλούς φίλους που τη στήριξαν- συμπεριλαμβανομένου του Hugh Jackman και της συζύγου του, Deborra-Lee Furnish [φωτό κάτω]

«Όταν πήρα το διαζύγιο, ο Hugh και η Deb ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος της θεραπείας μου», δήλωσε η Nicole στο Australian Women's Weekly.

Μίλησε για τη φιλία τους και για το πώς ο 50 χρονος Hugh και η 63χρονη Deborra-Lee, ήταν εκεί γι 'αυτήν όταν τους χρειαζόταν περισσότερο.

«Ήταν από τους καλύτερους φίλους μου εκείνη τη χρονική περίοδο», είπε.

Ο Tom και η Nicole ήρθαν κοντά στην ταινία Days of Thunder, παντρεύτηκαν το 1990 και γρήγορα έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η καριέρα της Nicole βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με αυτή του Tom Cruize ο οποίος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ.

Αφού αγωνίστηκαν για να κάνουν οικογένεια, κατέληξαν να υιοθετήσουν την Isabella, η οποία σήμερα είναι 26 χρονών και τον Connor που είναι σήμερα στα 24 του.

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Tom, η Nicole είναι από το 2006 με τον Keith Urban. Το ζευγάρι έχει μαζί την 8χρονη Faith Margaret και τη 10χρονη Sunday Rose.

Σε μια σπάνια συνέντευξη της τον περασμένο μήνα, η μαμά Nicole μίλησε για τα παιδιά της με τον Τοm. «Η Bella ζει λίγο έξω από το Λονδίνο», δήλωσε στο Vanity Fair η πρωταγωνίστρια του Big Little Lies ( για τις φαν της τηλεοπτικής σειράς, να σας πούμε ότι κάνει πρεμιέρα 9 Ιουνίου).

«Αισθάνεται πραγματικά περισσότερο Αγγλίδα. Ζήσαμε εκεί για το Eyes Wide Shut, το Mission Impossible, και το The Portrait of a Lady. Και οι δύο είχαν αγγλική προφορά όταν ήταν μικρές».

Όσο για τον Connor, η Kidman είπε ότι ζει στο Μαϊάμι και είναι μουσικός.

Πάντως, η τελευταία φορά που η Nicole μίλησε για τα παιδιά της με τον Τom, ήταν στο WHO το Νοέμβριο του 2018.

«Δεν αναφέρομαι στα προσωπικά τους» είπε τότε στο WHO.

«Πρέπει να προστατεύσω αυτές τις σχέσεις. Γνωρίζω 150 τοις εκατό ότι θα μπορούσα να παραιτηθώ από αυτά που κάνω για τα παιδιά μου γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου. Είναι ενήλικες. Είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν κάνει την επιλογή τους να είναι Σαϊεντολόγοι και, ως μητέρα, είναι δουλειά μου να τα αγαπώ».