Alicia Silverstone: Ο λόγος για τον οποίο ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, θα σε ξαφνιάσει

14.11.2018
Alicia Silverstone: Ο λόγος για τον οποίο ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, θα σε ξαφνιάσει
O Bear -όπως έχει ονομάσει τον γιο της η γνωστή ηθοποιός- δεν έχει χρειαστεί να πάρει ποτέ φάρμακα.

Η Alicia Silverstone δεν διστάζει να μοιραστεί με το κοινό μερικούς από τους μη συμβατικούς τρόπους ανατροφής του 7χρονου γιου της, Bear. Μπορεί και να θυμόσαστε από το παρελθόν το βίντεο που είχε ανεβάσει η ίδια και την έδειχνε να δίνει τροφή από το στόμα της (αφού την είχε μασήσει) στο στόμα του γιου της. Κάποια στιγμή είχε πει ότι ο γιος της είχε αποπειραθεί να τη φιλήσει στο στόμα μετά από μια ερωτική σκηνή που είχε δει σε ταινία της ενώ η Silverstone έχει ταχθεί και υπέρ του αντι-εμβολιαστικού κινήματος.

Τώρα η Alicia Silverstone, λέει ότι o μικρός Bear δεν έχει αρρωστήσει ποτέ ή δεν έχει χρειαστεί να πάρει φάρμακα. Και όπως ισχυρίζεται η σχεδόν τέλεια υγεία του έχει να κάνει με τη vegan διατροφή που ακολουθεί η οικογένεια της.

Δες κι αυτό: Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

«Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρει φάρμακο στη ζωή του», δήλωσε η ηθοποιός στo #RaiseTheGreenBar του Good Housekeeping. «Μπορεί να έχει συνάχι και να τρέχει η μύτη του αλλά δεν θα μείνει στο κρεβάτι, θα πάει ακόμα και στο σχολείο. Δύο φορές στη ζωή του ήταν σαν να είπε “μαμά δεν αισθάνομαι καλά” και ήταν μόνο για λίγες ώρες και μετά έτρεχε πάλι γύρω γύρω».

Oυάου! Μαμάδες σηκώστε το χέρι σας εάν ζηλεύετε λιγάκι που η Silverstone δεν ξέρει τι θα πει να ξενυχτάς δίπλα σε ένα άρρωστο παιδί.

Διάβασε επίσης: 6 μυστικά για να μεγαλώσεις ένα ευτυχισμένο παιδί

Η διατροφή ενός μικρού παιδιού με μια vegan διατροφή έχει αποτελέσει πηγή διαμάχης, αλλά η Silverstone επιμένει ότι o Bear είναι υγιής λόγω της συγκεκριμένης διατροφής. «Ο Βear αγαπάει το φαγητό που του δίνω», είχε πει στο People το 2014. «Δεν στερείται τίποτα. Για αυτόν, ένα νόστιμο φρούτο είναι σαν μια καραμέλα!»

Και όπως λέει η παροιμία, «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Και απ ‘ότι φαίνεται ότι o Bear είναι ένα ευτυχισμένο, υγιές παιδί - που μεταξύ μας υποψιαζόμαστε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ότι είναι vegan.

N. M.