Η Sia φέρνει τα Χριστούγεννα μια ανάσα πιο κοντά [video]

05.11.2018
Η Sia φέρνει τα Χριστούγεννα μια ανάσα πιο κοντά [video]
Όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Τώρα που το Halloween τελείωσε και ήρθε ο Νοέμβριος, δεν αισθανόμαστε καμία ενοχή να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις διακοπές. Σίγουρα, τα Χριστούγεννα είναι κάτι λιγότερο από δύο μήνες μακριά, αλλά πού είναι το πρόβλημα αν θέλουμε να μπούμε από τώρα στο Christmas Spirit; Άλλωστε τα μαγαζιά με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν ήδη ανοίξει. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί σιγά-σιγά να αρχίζει να στολίζει από τώρα το σπίτι του. Και προφανώς, δεν είμαστε οι μόνοι που λατρεύουμε τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Mάλιστα πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν τρία τραγούδια της Sia που μόλις τα ακούσεις θα σε βάλουν στο πνεύμα των διακοπών!

Αυτό το διάβασες; Δες τις χριστουγεννιάτικες μπάλες των Μπέκαμ

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια και παραγωγός Sia κυκλοφόρησε τρία χριστουγεννιάτικα τραγούδια ως bonus tracks στην επανέκδοση του περσινού της άλμπουμ με τίτλο «Everyday Is Christmas». Ενώ το ένα τραγούδι, το «Round and Round» είναι διασκευή του τραγουδιού του Perry Como, τα άλλα δύο είναι πρωτότυπα τραγούδια.

Αυτό το το διάβασες; Χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμάτα αλκοόλ; Το απόλυτο holiday trend

Ξέρουμε ότι είναι πολύ νωρίς να αρχίσεις να ακούς χριστουγεννιάτικη μουσική (εννοούμε νωρίς για σένα, όχι για εμάς). Αλλά εμπιστεύσου μας γιατί τα τραγούδια της Sia είναι αρκετά μακριά από την παραδοσιακή μουσική των Χριστουγέννων που έχεις συνηθίσει να ακούς. Εάν δεν εστιάσεις στους στίχους, θα σκεφτείς ότι πρόκειται για κάποιο κομμάτι από ένα κανονικό άλμπουμ. Εάν δεν μας πιστεύεις, πάρε μια γεύση παρακάτω.

Και καλές γιορτές!!!