Άρης Σαμολαδάς: Η "φωνή" του "Dancing With The Stars" μας στέλνει όλους στα... "Χαρακώματα"

20.10.2018
Άρης Σαμολαδάς: Η "φωνή" του "Dancing With The Stars" μας στέλνει όλους στα... "Χαρακώματα"
Το νέο του τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε, κατακτά το διαδίκτυο με ταχύτατους ρυθμούς και μας θυμίζει τι είναι το καλό λαϊκό τραγούδι.

Η φωνή του είναι πολύ χαρακτηριστική και εργάζεται ως εκφωνητής για περισσότερα από 20 χρόνια. Σίγουρα τον έχεις ακούσει σε πάμπολα ραδιοφωνικά σποτάκια, στα διαφημιστικά της CosmoteTV και -φυσικά- στο "Dancing With The Stars". Ε ναι λοιπόν, αν δεν έχεις κάνει τον συσχετισμό, τον κάνεις τώρα... Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο... Αλλά ο Άρης Σαμολαδάς, πάνω από όλα είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Μπορεί να απέχει κάποια χρόνια από τη δισκογραφία, όμως έχει αφήσει δυνατό το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τον γνωρίσαμε τη δεκαετία του '90 και τον αγαπήσαμε μέσα από τραγούδια όπως τα: "Χίλια Μέτρησα Φεγγάρια", "Στεναγμέ μου", "Παραδέχομαι", "Απ' τους δυο μας κανείς" -που τραγούδησε μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου- αλλά και αρκετά που έγιναν επιτυχίες από άλλους, όπως το "Είναι σκάρτη" που έγραψε για τον Πασχάλη Τερζή, για παράδειγμα.

Διάβασε επίσης: Τον θυμάστε; Η Ελένα Παπαρίζου αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα ο Νίκος Παναγιωτίδης από τους Antique; [Video]

Σήμερα -όπως είχε υποσχεθεί- ο Άρης Σαμολαδάς δηλώνει "παρών" με ένα ολοκαίνουριο ζεϊμπέκικο και μοιράζεται τελικά ένα καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι "παλαιάς κοπής".

"Στα Χαρακώματα" ο τίτλος του και μέσα στις 6 ώρες από την πρώτη προβολή του μετρά ήδη 1.700! Καλοτάξιδο και περιμένουμε το επόμενο!!!

Ζωή Κίττα