Η Σεράινα 10 χρόνια μετά: Πως είναι σήμερα η νικήτρια του 1ου «Next Top Model»; [Photos]

03.10.2018
Η Σεράινα 10 χρόνια μετά: Πως είναι σήμερα η νικήτρια του 1ου «Next Top Model»; [Photos]
Πόσο έχει αλλάξει από το 2009;

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το "Next Top Model 1" το οποίο μπήκε στη ζωή μας το 2009 και σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης. Η Σεράινα Καζαμία όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας αλλά κατόρθωσε να φτάσει στο Μιλάνο και να εργαστεί για σημαντικό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Ελβετία απ΄όπου είναι η καταγωγή της μητέρας της και να αποχωρήσει από το πρακτορείο της.

Η πανέμορφη κοπέλα η οποία έχει καταγωγή και από την Κρήτη, γεννήθηκε στην Ελλάδα και σε ηλικία 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Ελβετία, για να επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση του σχολείου με σκοπό βεβαίως να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της.

Δείτε ακόμη: Μοιάζουν σαν αδερφές η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη μητέρα της! [Photos]

Πλέον έχει αφήσει πίσω της τον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας και ασχολείται με τη yoga. Η ίδια μιλώντας στη Real Life αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στο "Next Top Model 1".

∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συµµετοχή µου. Ήταν μία πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή µου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτοµα και ταξίδεψα πολύ. Ήταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή µου, έντονο και ωραίο

Εμείς τη βρήκαμε στο instagram και σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες της:

Γιώργος Μουλάς