Αλίκη: Το μπούλινγκ που αντιμετώπισε, η μίμηση και η μη αποδοχή του τίτλου «εθνική σταρ»!

28.09.2018
Αλίκη: Το μπούλινγκ που αντιμετώπισε, η μίμηση και η μη αποδοχή του τίτλου «εθνική σταρ»!
«Η Αλίκη θα μπορούσε να ήταν πολύ ευτυχισμένη, όμως έσερνε ένα βάρος το καημένο το πλάσμα, δεν ήταν λίγο αυτό που είχε.»

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Το ξύλο βγήκε απ΄τον παράδεισο» και μας έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη, μετά το ξύλο που έπαιξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για τα μάτια του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ο λόγος για την σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό Μέλπω Ζαρόκωστα η οποία έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «εθνική μας σταρ» παρόλο που η ίδια δεν για την Αλίκη αυτό τον τίτλο.

Δείτε ακόμη: Τζένη Καρέζη: Δείτε τον εγγονό της να παρακολουθεί ταινία της - Η συγκινητική ανάρτηση!

Όλα όσα είπε:

Γνωρίζατε καλά την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη…

Η Αλίκη θα μπορούσε να ήταν πολύ ευτυχισμένη, όμως έσερνε ένα βάρος το καημένο το πλάσμα, δεν ήταν λίγο αυτό που είχε. Αντιμετώπισε μπούλινγκ στο σχολείο της, λόγω της κατάστασης που βίωνε τότε, και έπρεπε με αγριάδα να προχωρήσει. Τότε ήταν της μόδας η Μπριζίτ Μπαρντό και τη μιμήθηκε επιτυχώς, χαροποίησε πολύ κόσμο, στέκονταν και την έβλεπαν, τη μιμήθηκαν πολλά κοριτσόπουλα.

Είχε, κατά τη γνώμη σας, δικαίως τον τίτλο της «εθνικής μας σταρ»;

Όχι. Εθνική σταρ ήταν η Κοτοπούλη, η Παξινού. Η σπουδαιότερη Ελληνίδα ηθοποιός που είδα εγώ ήταν η Καλογερίκου. Κοντεύω να φτάσω 90 χρονών και δεν έχω δει σπουδαιότερη ερμηνεία σε ηθοποιό. Όλοι βλέπουν και καταλαβαίνουν το σωστό, αλλά μπορούν να το

ΓΜ