Μία υπέροχη ιστορία αγάπης: Νίκησαν τον παιδικό καρκίνο και παντρεύτηκαν 25χρόνια μετά! [Photos]

24.09.2018
Μία υπέροχη ιστορία αγάπης: Νίκησαν τον παιδικό καρκίνο και παντρεύτηκαν 25χρόνια μετά! [Photos]
Είναι από εκείνες της στιγμές που λες το καλό θα νικήσει στο τέλος.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της Lindsey Wilkerson και του Joel Alsup οι οποίοι ενώθηκαν προσφάτως με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του νοσοκομείου St. Jude, στο Μέμφις που τους έσωσε τη ζωή το 1991! Η Lindsey σε ηλικία 12 ετών διαγνώσθηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και ο Joel την ίδια περίοδο ήταν 7 ετών όταν οι γιατροί διέγνωσαν οστεοσάρκωμα. Όπως είπε η 39χρονη πλέον γυναίκα, ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του από τη στιγμή που τον γνώρισε στο νοσοκομείο ενώ ο Joel υποστήριξε πως του άρεσε και δεν την ξέχασε ποτέ.

Η παιδίατρος-ογκολόγος Μελίσα Χάντσον ανέφερε:


«Θυμάμαι την τρομοκρατημένη οικογένεια της! Είχε πολλές διακυμάνσεις στη θεραπεία της και πάλεψε με την τοξικότητα. Ήταν ένα πολύ δυνατό κορίτσι».

Η Lindsey η οποία παντρεύτηκε μία ακόμη φορά και απέκτησε δύο παιδιά ξεκίνησε να εργάζεται στο εν λόγω νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν και ο Joel:


«Το St. Jude μας έσωσε τις ζωές...
Όταν έγινα μητέρα, άρχισα να αντιμετωπίζω τα παιδιά εδώ σαν να ήταν και αυτά δικά μου. Ο Joel μου άρεσε πάντα»

Από τότε που συναντήθηκαν ξανά και για τα επόμενα δώδεκα χρόνια, ο Joel και η Lindsey έγιναν πολύ στενοί φίλοι και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει.Τον Σεπτέμβριο του 2016 της είπε για πρώτη φορά «σ'αγαπώ» και πρόσφατα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους που τελικά αποδείχτηκε καρμική, μετά και από την κοινή εξόντωση του καρκίνου πριν από 25 ολόκληρα χρόνια. Η ιστορία τους κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Γιώργος Μουλάς