Μεγαλείο: Το απίστευτο σχόλιο του Novak Djokovic, μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά

10.08.2018
Μεγαλείο: Το απίστευτο σχόλιο του Novak Djokovic, μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά
Μεγάλες στιγμές για τον ελληνικό αθλητισμό

Χθες το βράδυ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία. Ο έλληνας τενίστας που θα γίνει 20 ετών σε δυο μέρες (12/8/2018) νίκησε με 2-1 σετ τον Novak Djokovic στον τρίτο γύρο του Rogers Cup στον Καναδά!

Η πορεία του νεαρού αθλητή είναι σταθερά ανοδική, δίνοντας στους θαυμαστές του αθλήματος έναν σοβαρό λόγο για να παρακολουθούν κάθε του βήμα.

Για τον 31χρονο Nole (όπως φωνάζουν τον Djokovic) τι να πει κανείς; Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη στιγμή, ο Σέρβος τενίστας έχει κερδίσει 13 γκραντ σλαμ συνολικά στην καριέρα του ενώ το 2001 έφτασε μέχρι το Νο1 ύστερα από ένα εντυπωσιακό σερί 42 νικών.

Εκτός τερέν βέβαια, ο Djokovic είναι λάτρης της Ελλάδας και δεν το κρύβει. Αντίθετα μάλιστα. Επισκέπτεται τακτικότατα τη χώρα μας, ενώ το 2014 πανηγύρισε με πάθος την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στους 16 του Μουντιάλ.

Ύστερα από την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά, και προφανώς αναγνωρίζοντας την αξία του, ο Novac θέλησε να το δηλώσει και δημόσια.

Χωρίς ίχνος κομπλεξισμού, λοιπόν, έσπευσε να συγχαρεί τον αντίπαλό του μέσω Instagram, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες που εκείνος ανήρτησε μετά την τεράστια νίκη του.

"Απίθανη απόδοση Στέφανε. Το αξίζεις φίλε μου", έγραψε ο Σέρβος πρωταθλητής, με τη λέξη "φίλε μου" σε greeklish. Εμείς, μόνο να θαυμάσουμε και τους δύο μπορούμε. Μπράβο!

Ιδού και η ανάρτηση για του λόγου το αληθές:

Stay positive, work hard, make it happen.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις