Βόμβα: Η δύσκολη ώρα του χωρισμού έφτασε για Λυκουρέζο - Καλογρίδη!

10.08.2018
Βόμβα: Η δύσκολη ώρα του χωρισμού έφτασε για Λυκουρέζο - Καλογρίδη!
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη έπειτα από πέντε μήνες σχέσης.

Το πιο πολυσυζητημένο ειδύλλιο της χρονιάς αποτελεί πλέον παρελθόν σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Πρόσωπο του περιβάλλοντος του ζεύγους που μίλησε στην εφημερίδα ανέφερε πως ο 84χρονος ποινικολόγος είναι εκείνος που φέρεται να διέκοψε την πεντάμηνη σχέση του με την 55χρονη ηθοποιό, με αφορμή τις απαιτήσεις της τελευταίας για κοσμικότητες και ξέφρενες στιγμές που ήθελε να ζήσει μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Ε ποτέ! Γνωστή δημοσιογράφος έκανε ολόγυμνη μπάνιο και μας το έδειξε στο instagram

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήρε τη μεγάλη απόφαση καθώς το πρόγραμμα της ηθοποιού κατακλύζεται από ταξίδια και εξόδους που κρατούν μέχρι το πρωί, με την διαφορά της ηλικίας τους να φτάνει περίπου τα 30 χρόνια. Σε καμία περίπτωση οι ρυθμοί αυτοί δεν ήταν δυνατό να συνδυαστούν με το απαιτητικό πρόγραμμα ενός μεγαλοδικηγόρου.

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους σχολίασε στην Espresso:


«Μοιραία κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους. Aυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους, με τον δικηγόρο συνήθως να κάνει πίσω για να μην της χαλάσει το χατίρι.»

Γιώργος Μουλάς