Με δυο γυναίκες (!) ετοιμάζεται να παντρευτεί ο Ronaldinho

24.05.2018
Με δυο γυναίκες (!) ετοιμάζεται να παντρευτεί ο Ronaldinho
Αυτό, είναι η αλήθεια, ότι δεν το έχουμε ξανακούσει. Ο διάσημος βραζιλιάνος άσσος έχει δύο αρραβωνιαστικιές τις οποίες πρόκειται να "αποκαταστήσει" αμφότερες!!! Άκουσον άκουσον!

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Ronaldinho έγραψε την ιστορία του μέσα στο γήπεδο και, όπως διαβάζουμε, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και εκτός αυτού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι αρραβωνιασμένος με δύο γυναίκες, με τις οποίες μάλιστα συζεί στην £5 εκατομμυρίων έπαυλή του στο Ρίο από τον Δεκέμβριο, και τώρα ετοιμάζεται να τις παντρευτεί.

Priscilla Coelho και Beatriz Souza τα ονόματα των δύο τυχερών και φαίνεται πως έχουν και οι δυο αποδεχτεί την ιδιόμορφη κατάσταση εδώ και καιρό.

Η σχέση του Ronaldinho με την Priscilla μετρά πολλά χρόνια και δεν έληξε όταν εκείνος ερωτεύτηκε τη Beatriz το 52016. Στη φωτογραφία κάτω οι τρεις τους ποζάρουν ευτυχισμένοι στον φακό.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνο columnist Leo Dias, ο Ronaldinho έκανε πρόταση γάμου και στις δύο τον Ιανουάριο προσφέροντάς τους πανομοιότυπα δαχτυλίδια. Εκείνες δέχτηκαν και η τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Ρίο.

Πληροφορίες θέλουν τον διάσημο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον να δωρίζει τα ίδια δώρα και στις δύο γυναίκες, πάντα, και να τις δινει το ποσό των €1700 τον μήνα ως χαρτζιλίκι!!!

Η ώρα η καλή λοιπόν.