Κρις Κορνέλ: Το γράμμα της Ελληνίδας συζύγου του μετά την αυτοκτονία του μας έκανε να κλάψουμε

26.05.2017
Η Βίκυ Καραγιάννη, η γυναίκα του διάσημου τραγουδιστή που βρέθηκε νεκρός πριν λίγες μέρες έγραψε μια επιστολή-ύμνο στη σχέση και στην αγάπη τους.

Ο Κρις Κορνέλ, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Soundgarden βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του πριν μερικές μέρες βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και τους θαυμαστές του.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία με απαγχονισμό. Η Ελληνίδα σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη αρνήθηκε αρκετά να το πιστέψει. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της Kirk Pasich: «Ο Κρις ήταν σε διαδικασία απεξάρτησης και μπορεί να πήρε περισσότερα συνταγογραφημένα Ativan από ότι έπρεπε. Η οικογένεια πιστεύει ότι όταν ο Κρις αφαίρεσε τη ζωή του δεν ήξερε τη έκανε και ότι τα ναρκωτικά ή άλλες ουσίες επηρέασαν τις πράξεις του». Η Βίκυ προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στον ξαφνικό θάνατο του έγραψε μια ερωτική επιστολή που μας έφερε δάκρυα στα μάτια. Διάβασε ένα απόσπασμα:

«Αποκτήσαμε τα υπέροχα παιδιά μας και ήσουν σίγουρος ότι ήμασταν αδελφές ψυχές, ότι με έψαχνες από πάντα. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που με βρήκες. Είμαι τόσο ευτυχισμένοι που περάσαμε μαζί σχεδόν 14½ χρόνια. Κάναμε τα πάντα μαζί, στην κυριολεξία τα πάντα. Ήσουν ο καλύτερός μου φίλος και όταν δεν ήμουν μαζί σου στην περιοδεία σου μιλάγαμε στο τηλέφωνο τουλάχιστον 4 ώρες τη μέρα. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός για τους γονείς μου. Η υπομονή σου, η συμπόνοια και η αγάπη σου πάντα διαφαίνονταν. Έλεγες πάντα ότι εγώ σε έσωσα, ότι δεν θα ζούσες αν δεν ήμουν εγώ. Η καρδιά μου έλαμπε όταν σε έβλεπα χαρούμενο, γεμάτο ζωή και καλή διάθεση. Ενθουσιασμένο με τη ζωή. Να κάνεις ότι μπορούσες για να ανταποδώσεις.

Περάσαμε αξέχαστες στιγμές την τελευταία δεκαετία. Λυπάμαι γλυκιά μου αγάπη, που δεν κατάλαβα τι σου συνέβαινε εκείνη τη νύχτα, λυπάμαι που ήσουν μόνος σου και το ξέρω ότι ΔΕΝ ήσουν εσύ, γλυκιέ μου Κρίστοφερ. Και τα παιδιά σου το γνωρίζουν, οπότε αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα σταθώ στα πόδια μου για σένα και θα φροντίσω τα όμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι το κάθε λεπτό της κάθε μέρας και θα αγωνίζομαι για σένα. Είχες δίκιο όταν έλεγες ότι ήμασταν αδελφές ψυχές. Λένε ότι τα μονοπάτια που έχουν συναντηθεί θα συναντηθούν ξανά, και το ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις, και θα σε περιμένω. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο έχει αγαπήσει ποτέ κανείς στην ιστορία της αγάπης και περισσότερο από οποιονδήποτε θα το κάνει ποτέ. Πάντα και για πάντα, η Βίκυ σου»