Τζούλια Ρόμπερτς: Τι συμβούλεψε τον Τζορτζ Κλούνεϊ για τον ερχομό των διδύμων

22.05.2017
Η φιλία των δυο διάσημων ηθοποιών μετρά πολλά χρόνια και η Τζούλια ως μητέρα και η ίδια διδύμων έχει κάθε δικαίωμα (αλλά και υποχρέωση) να τον νουθετεί.

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο σύζυγός της Ντάνι Μόντερ έχουν τρία παιδιά, τα 12χρονα δίδυμα Χέιζελ και Φιν και τον 9χρονο Χένρι. Επίσης είναι πολύ παλιά φίλη και συνεργάτης του Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του Αμάλ επίσης περιμένει δίδυμα τον Ιούνιο -εικάζεται ότι θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Όπως είναι λοιπόν φυσικό όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια τι συμβουλές θα έδινε στον 56χρονο μελλοντικό πατέρα για την ανατροφή των διδύμων. Η πάντα ετοιμόλογη και με χιούμορ Τζούλια απάντησε:

«Ξέρεις, κανείς δεν είναι δίπλα σου στις 3 τα ξημερώματα όταν έχεις φρικάρει και σκέφτεσαι: “Τι κάνω; Από που ήρθαν αυτά τα δύο και που πάνε;”. Και μετά με κάποιον τρόπο τα καταφέρνεις, και το ξεπερνάς, όλοι το κάνουν. Και υπάρχουν δοκιμασίες και λάθη και πολλά δάκρυα και τελικά είναι... υπέροχο» είπε η 49χρονη σταρ. «Είμαι απολύτως σίγουρη ότι ο Τζορτζ και η Αμάλ θα γίνουν φανταστικοί γονείς. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και πιστεύω ότι δεν χρειάζονται συμβουλές από εμένα ούτε από κάποιον άλλο».