Πενέλοπε Κρουζ: Οι πρώτες εικόνες ως Ντονατέλα Βερσάτσε [photo]

17.05.2017
Τη διάσημη αδελφή του αδικοχαμένου Τζιάνι Βερσάτσε ενσαρκώνει σε μια πολυαναμενόμενη παραγωγή η διάσημη ισπανίδα ηθοποιός και να που τη βλέπουμε και ξανθιά...

Η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ θα ερμηνεύσει την Ντονατέλα Βερσάτσε στον τρίτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς «American Crime Story» που θα είναι αφιερωμένος στη δολοφονία του μεγάλου σχεδιαστή μόδας, ιδρυτή του Οίκου Versace και αδερφού της Ντονατέλα, Τζιάνι Βερσάτσε.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Μορίν Ορθ: «Vulgar Favors», το οποίο εξετάζει τα γεγονότα της δολοφονίας του Τζιάνι. Δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1997 στα σκαλιά του σπιτιού του στο Μαϊάμι από τον Άντριου Κανανάν, έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός ύστερα από οκτώ ημέρες. Η αστυνομία είχε αποφανθεί τότε ότι είχε αυτοκτονήσει. Οι λόγοι της δολοφονίας δεν έγιναν ποτέ γνωστοί στο κοινό.

Για το ρόλο της Ντονατέλα είχαν σκεφτεί αρχικά τη Lady Gaga, ωστόσο τελικά όπως ανακοινώθηκε θα τον παίξει η Πενέλοπε Κρουζ. Το ρόλο του Τζιάνι Βερσάτσε θα παίξει ο Έντγκαρ Ραμίρεζ ενώ το δολοφόνο του ο ηθοποιός Ντάρεν Κρις.

Σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες, όχι επίσημες- φωτογραφίες από την παραγωγή. Ιδού: