Λύγισε στο «Πάμε Πακέτο» η Έφη Σαρρή - 20 χρόνια μιλούσε με γυναίκα που δεν είχε δει [vds]

05.05.2017
Μια ιδιαίτερη ιστορία φιλοξένησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με παραλήπτρια την Έφη Σαρρή. Η τραγουδίστρια ήταν η παραλήπτρια του πακέτου από μία γυναίκα που δεν είχε ποτέ στη ζωή της, όμως την ήξερε πολύ καλά.

«Είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ μου!», της είπε η μεγάλη σε ηλικία γυναίκα την οποία επί χρόνια στηρίζει η τραγουδίστρια. Μπορεί να μην είχαν ειδωθεί ποτέ, όμως κατάφεραν να συναντηθούν στο πλατό του Alpha σε μία άκρως συγκινητική στιγμή.

«Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», εξομολογήθηκε on air η Έφη Σαρρή.

«Μη με μαλώσεις που σε έφερα εδώ», της είπε η αποστολέας, η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Η συγκίνηση ήταν απίστευτη όταν έφυγε ο τοίχος και οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν κλαίγοντας. Δείτε το βίντεο.