Κώστας Πρέκας: Δείτε τη μέλλουσα σύζυγο του 75χρονου ηθοποιού [photos]

04.05.2017
Σαν βόμβα έσκασε τις τελευταίες ημέρες η αποκάλυψη του ηθοποιού Κώστα Πρέκα, ο οποίος δήλωσε πως αποφάσισε να παντρευτεί στα 75 του χρόνια!

Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλη από την ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του ηθοποιού στον Πειραιά. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους.

Η Μαίρη Βιντιάδου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσαν στο πλευρό του, όταν νοσηλεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ θα είναι στο πλάι του και την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού μπάι πας στην καρδιά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον τους, όταν ο Κώστας Πρέκας έμαθε ότι θα χειρουργηθεί, πήρε τη μεγάλη απόφαση να της κάνει την πρόταση γάμου, η οποία ήταν άκρως ρομαντική.

Εκείνη, φανερά συγκινημένη από την πρόταση γάμου, μέχρι στιγμής δεν του έχει δώσει την τελική απάντηση, υποσχόμενη ότι θα του ανακοινώσει το «ναι» ή το «όχι» όταν τελειώσει το χειρουργείο του και πάνε όλα καλά.

Πηγή enikos.gr