Στην πισίνα η Μόνικα Μπελούτσι: «Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου» [photo]

04.05.2017
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη και σήμερα στα 52 της χρόνια βάζει κάτω πολλές νεότερές της με μεγάλη άνεση.

Φέτος η αγαπημένη ηθοποιός θα είναι και πάλι η οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ των Κανών. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη φορά ήταν το 2003, αλλά τότε είχε τόσο άγχος που όπως λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο γαλλικό Paris Match δεν μπόρεσε να το ευχαριστηθεί καθόλου.

Αυτή τη φορά δε σκοπεύει να πάθει το ίδιο όπως δηλώνει, αντίθετα θέλει να το ευχαριστηθεί όσο πιο πολύ μπορεί.

Στη συνέντευξή της, η Μπελούτσι αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο δύσκολο διαζύγιό της από τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ:

«Ό,τι είχα ''χτίσει'', εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές. Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Τέλος, δεν κρύβει πως «στα 52 μου χρόνια είμαι μια άλλη γυναίκα. Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου», ενώ το μυστικό για να επιβιώσει και να μην υποφέρει κάποιος, σύμφωνα με εκείνη είναι:

«Να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς.»